Adnan Öztürk'ten Çarpıcı Açıklamalar! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Öztürk'ten Çarpıcı Açıklamalar!


adnan.jpg

Galatasaray'ın eski başkan adayı ve başkan yardımcısı Adnan Öztürk NTV Spor'a özel açıklamalar yaptı. Öztürk, Ünal Aysal'ın başkanlık için bir eğilim içerisinde olduğunu söyledi.

GALATASARAY TÜRKİYE’NİN VE TARAFTARINDIR

"Dursun Özbek’in spor salonu, otel müjdeleri bana müjde gibi gelmiyor Galatasaray genel kurulun malı değildir. Galatasaray Türkiye’nin ve taraftarındır."

BU KAFAYLA 10 TANE DAHA RİVA…

"Riva’dan gelecek para bir şey ifade etmiyor. Bu kafayla gidilirse 10 tane daha Riva satsanız bir şey olmaz. Mali olarak iyi yönetim sergileyemezseniz sportif olarak da başarılı olamazsınız. Burası inşaat şirketi değil. 2016 yılında 77 milyon TL’lik forma satılmış. Ama biz bu satıştan 10 milyon TL zarar elde etmişiz. Zaten bizim olan stadın üst hakkını 6 sene sonra aldık. Dursun Özbek’i tebrik ederim. Ankara ile uğraşmak zordur. Galatasaray Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip ama daha güneş yeni açıyor kaç puan fark yemişiz. Teknem bozuk, su alıyor. Başkan diyor ki; bu tekneye bir de jakuzi yaptıralım."

DURSUN ÖZBEK DAĞILDI

"Dursun Özbek ciddi bir şeyler yapmak istiyor. Ama dağıldı. Çünkü yol haritası yok. Salon için Cumartesi alkışlayalım ama bu salon 100 milyon dolardan aşağı çıkmaz. Sponsor nasıl bulacağız, formaya zor bulduk. 1 saat bile oynayamayacak adamları, 100 milyon TL’ye alırsan bu iş olmaz. Ben isimleri tribünde duyarken; kötü oluyorum."

GALATASARAY CEZA ALMAYACAK GİBİ

"Galatasaray, UEFA’dan normal şartlarda bu bilançoyla cezayı yer. Galatasaray ceza almayacak gibi. Dursun Özbek gidip geliyor."

EKMEĞE MUHTAÇ DEĞİLLER

"Futbolcu kardeşlerimiz para almıyorlar belki 4 aydır ama ekmeğe de muhtaç değiller."

TAKIM RUHU DUMAN OLMUŞ

"Florya’da takım ruhu duman olmuş. Koca takımı bazı futbolculara emanet ettiniz, altyapı hocasını teknik direktör yaptınız. Ünal Aysal’ın açıklamalarından başkanlık için bir eğilim hissediyorum. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş amatör şubelerle ilgili harcamalarını oturup konuşmalı. Bana Galatasaray camiasında mevkisi farketmeksizin her türlü görevi yaparım.”

Adnan Öztürk'ten Çarpıcı Açıklamalar!
 
"Ünal Aysal’ın açıklamalarından başkanlık için bir eğilim hissediyorum."

S.Bilgin gibiler aday olmayacak diyedursun Başkanımız çok yakında adaylığını açıklayacak.
 
Adnan Öztürk: "Dursun Özbek'in istifa edeceğini sanmıyorum. Seçime gitmeyecektir."

bu herifi bi yıl daha nasıl çekicez ya adem büyüklerle geçecek transfer donemi allah belanızı versin hepinizin
 
Üst Alt