Adnan Polat Divan Kurulu Toplantısında konuştu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Polat Divan Kurulu Toplantısında konuştu


Adnan Polat: ''Ruhum davacı kalacak !''



Galatasaray başkanı Adnan Polat Divan Kurulu'nda veda konuşmasında sitemlerini, kızgınlığını, kırgınlığını aktardı; G.Saray'ı gökdelene benzetip yeni başkana da mesajlar gönderdi..



Divan Kurulu’ndaki konuşmasında ilk olarak seçimlere girmeleri için herhangi bir mahal olmadığını ifade eden Polat, bu konuda bir Hukuk Komisyonu’na ihtiyaç olmadığını söyledi.



Daha sonra Divan Gündemi’ndeki 3. ve. 4. Maddeleri eleştiren Polat, 3. Maddeyle ilgili sözlerinde, seçimlerde aday olacak başkan adaylarının, faaliyet raporlarını inceleyecek ve anlayacak kapasitede olduğunu ifade etti. Polat, 4. Maddeyle ilgili ise Divan Kurulu iç tüzüğünü yönetim kurulu tarafından hazırladığını ve Divan Kurulu’nun taslakla ilgili kendilerine iştirak ettiğini belirtti, ancak bu prosedürün şuan by pass edildiğini ve bunu tasvip etmediğini ifade etti.



Görev aldığı 5 sene içinde tüm Divan toplantılarına katıldığını ifade eden Polat; “Mümkün olduğu kadar arkadaşlarımın da gelmelerine çalıştım. 55 Divan Kurulu’ndan sadece ikisi hariç hepsinde huzurunuzda bulundum. Burası tecrübeli akil insanların bir araya gelip istişareler yapıp, yönetime tavsiyede bulunduğu bir alandır. Burası İcra kurulu değil, danışma kuruludur. Ancak burada biz danışmadan daha çok, muhalefet ve eleştiri ortamı gördük.. Genel Kurul’da okunan Divan Kurulu raporu için de şunu söyleyebilirim; 30 senedir buradayım, böyle rapor görmedim. Bizi eleştirenlerin sözlerine yer verilmiş. Benim Divan Kurulu’ndan beklentim bu değildir” dedi.



5 yıldır tam yetkiyle G.Saray’da görev yaptığını ifade eden Polat; “İki sene yardımcı, 3 sene başkan olarak görev aldım. Beni başkan olarak seçen tüm G.Saraylılar’a teşekkür ediyorum. Destekleyen desteklemeyen tüm G.Saraylılara, bizimle mesai yapan tüm arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çok fazla işi beraberce yaptık. Ama bunun taktirini G.Saraylılar’a, kamuoyuna ve zamana bırakıyorum”.



5 yıl içinde projelerin futbol hariç tamamına yakını gerçekleştirdiğini ifade eden Polat; “Diğer projeler de başladı ve hayata geçecek. G.Saray’da ilgili şirketleri kimsenin cebinden idari etmesine ihtiyaç yoktur. Büyük projeler bu şekilde bitmiştir. Birkaç büyük proje de 2-3 senede bitince G.Saray’ın problemleri ortadan kalkacaktır. Diğer kulüplerde olanların bizim kulüpte yaşanmamasını istiyoruz. G.saray’da demokrasisinin önünü kimse kapatmasın.. Bir kişinin büyük paralar vererek kulübü ipotek altına almasını istemiyoruz. Üyelerin, G.Saray’ı yönetim hakkının elinden alınmaması gerekir. Felsefemiz hep bu olmuştur.. G.saray kendi kaynaklarıyla yönetilebilir. En zor dönem geride kaldı. Ben inşaat sektöründen gelen biri olarak şöyle bir benzetme yapayım, bu büyük gökdelen inşaatında temel ve su basmanları bitmiştir, bundan sonra gökdeleni ortaya çıkarma zamanıdır. İnşallah yeni yönetim bunu yapar, biz de keyifle izleriz” dedi.



“G.Saray’da bırakın başkan adayı bulmayı yönetici bulmak bile zordu” diyen Polat, dönemlerinin ardından G.Saray’da başkanlık makamının yeniden cazip hale geldiğini belirtirken; “G.Saraylılar korkmadan kulüpleriyle ilgilenecek duruma gelmişler demek ki. Bu çok memnuniyet verici bir şey. Başkan adaylarını elbette dinleyeceğiz ama bizim planladığımız projelerin dışında yeni bir şey çıkacağını pek düşünmüyorum” ifadesini kullandı.



27 Mart Mali Genel Kurul’un kendisi için çok üzücü bir gün olduğunu belirten Polat, “G.saray yönetim kurulu üyelerinin, yönetimi eleştirmesi en doğal hakkıdır. Arzu ettiği şekilde oylarını kullanabilirler. Bu G.Saray’a üye olmanın gereğidir. Ama bunun şekli ve yapılanlar bizi çok üzdü. Bunun uygulayanları, müsaade edenleri asla affetmeyeceğim. Çünkü bizi ve G.Saray’ı silinmeyecek şekilde lekelediler” dedi.



Bu konuyla ilgili Ali Sami Yen’in ve Oğuz Emregül’ün daha önce yazdıkları mektupları okutarak örnekler veren Polat daha sonra şöyle devam etti; “5 yıldır ben ve arkadaşlarım G.Saray’ı bu kautik ortamdan çıkarmak için büyük uğraşlar verdik. 24 saatin 15 saatini, haftanın 7 gününü G.Saray’a ayırdık. Bir noktaya geldi, bundan sonra daha hızlı büyüyecek. Ancak o gün kongre salonun arkasındakilerin yaptıklarını ben içime sindiremiyorum. Yapanları, yaptıranları, organize eden ve müsaade edenlere ruhum hep davacı olarak kalacak. G.Saray’a bu lekeyi sürdürmemeliydiler”.



Polat son olarak yeni seçim döneminin hayırlı olmasını dilerken, 27 Mart’ta yaşananların da G.Saray’da yeni bir yol olmamasını diledi, tün kulüp üyelerine konu hakkında bir DVD göndereceğini açıkladı.



Polat; “Bu dönemle ilgili bana gösterdiğiniz teveccüh nedeniyle teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diyerek veda etti..



''Ruhum davacı kalacak !'' - Futbol - Ajansspor.com
 
Cevap: Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor | NTV Spor & Lig TV Canlı



"Biri kendi cebinden para vererek kulübü ipotek altina almamasi lazim."
 
Cevap: Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor | NTV Spor & Lig TV Canlı



Evet gene aynı muhabbetler 5 yıl önce başkan adayı yoktu. Fln fistan.
 
Cevap: Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor | NTV Spor & Lig TV Canlı



Önceden tünelin ucunda ki isik diyordu simdi gökdelen diyor. Bu büyük gökdelenin temelini attik falan, yeni yönetim bu gökdeleni bitirecek diyor. :asd:
 
Cevap: Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor | NTV Spor & Lig TV Canlı



'Galatasaray kimsenin parasina ihtiyaci yok.Kendi kaynaklariyla yonetilebilir.'
 
Cevap: Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor | NTV Spor & Lig TV Canlı



Adnan Polat: Başkanlığım süresince tüm divan toplantılarına katıldım.

Adnan Polat: Divan Toplantısı istişare şeklinde geçerdi.Artık karşımızda muhalefet görüyoruz..

Adnan Polat: Hukuki olarak seçime girmemde bir engel yok..

Adnan Polat: Divan Kurulu raporunda bizi eleştirenlerin ifadeleri yer alması gerekirdi.

Adnan Polat: Tüm galatasaraylılara ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Adnan Polat: 5 yıllık süreçte iyi işler yapmış olduğumuzun takdirini kamuoyuna bırakıyorum.

Adnan Polat: Galatasaray şirketleri kendi kaynakları ile idare edilebilir durumda

Adnan Polat: Bir kişi cebinden büyük paralar vererek kulübü ipotek altına almamalı

Adnan Polat: Bırakın başkan adayını, yönetici bulamıyorduk.Başkanlık yeniden cazip hale geldi.

Adnan Polat:Mali genel kurulda bize yapılanları sindiremiyorum.Asla affetmeyeceğim
 
Cevap: Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor | NTV Spor & Lig TV Canlı



Başkanlıktan gidiyor, hala aynı söylemler! ''Başkanlık makamının, tekrar cazip hale geldiğini görüyorum'' şu lafı kaç kez söylediğini cidden sayamadım.
 
Cevap: Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor | NTV Spor & Lig TV Canlı



Ne diyelim yolu açık olsun..Bu saatten sonra dalga geçmeye gerek yok.
 
Cevap: Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor | NTV Spor & Lig TV Canlı



ne yani bir kisi istifa etti diye napalim ?? koca kulüp batsinmi ??



pasa gönülleri bilir...üye olacak cok adam var
 
Cevap: Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor | NTV Spor & Lig TV Canlı



Polat Show



Polat ibra edilmedi diye GSK gibi şerefli bir üyelikten çıkan kişilere ne demeli ?
 
Cevap: Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor | NTV Spor & Lig TV Canlı



Yuhlama olayı saçma bu konuda yanlış yok. Adnan Polat'ı oraya oturtanlar da onlardı sonuç olarak. Genel Kurul da hiç yakıştırılamayacak çok fazla olay oldu o konuda haklı.
 
Üst Alt