Adnan Polat İhraç mı Ediliyor? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Polat İhraç mı Ediliyor?


Adnan-Polat-Kulupten-Atilsin_1307779865.jpg




Galatasaraylı genel kurul üyeleri, 15 Ocak'ta Arena'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik protestoların arkasında siyasi bir grup olduğunu öne süren eski başkan Adnan Polat hakkında ihraç talebinde bulunacak. Polat'ın, 'CHP'ye yaranmak için beni harcadılar' sözlerine ateş püsküren üyeler, dilekçelerini hazırladı. Harekete geçen üyeler, eski başkan Adnan Polat'ın ihraç edilmesi için pazartesi günü yönetime müracat edecekler.



Üyeler, Galatarasaray gibi bir markanın siyasete bulaştırıldığını, Polat'ın Galatasaraylı önemli isimlere hakaret ettiğini savunup kulüpten atılması gerektiğini savunuyor. Galatasaray yönetim kurulu da bu dilekçeleri pazartesi günü görüşüp, gerek görmesi halinde Disiplin Kurulu'na sevkedecek. Disiplin Kurulu da dilekçeler üzerinde inceleme yaptıktan sonra kararını verecek.



Disiplin Kurulu'ndan çıkan rapor tekrar yönetim kurulunda görüşmeye alınacak. Bu görüşmenin ardından yönetim 'ihraç' istemini uygun görürse dosya ilk genel kurulda üyelerin oylarına sunulacak. Ya da disipline verilmeyip dosya askıya alınacak.



OLMAZ DEDİĞİMİZ ÇOK ŞEY OLDU



Akşam'ın haberine göre, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Türker Arslan, yeni tüzüğe göre bir üyenin ihracı için genel kurul kararının olması gerektiğini söyledi. İhracı istenen üyelerin genel kurula itiraz hakkı olduğunu da hatırlatan Arslan, 'Eskiden Disiplin Kurulu kararları kesindi. Şimdi Kesin ihraç kararlarının genel kurula gitmesi lazım' açıklamasını yaptı.



POLAT NE DEMİŞTİ?



Akşam'a konuşan Polat, 'Beni Başbakan'la karşı karşıya getirdiler. Olayı CHP-AKP kavgasına çevirdiler. Ben AKP'li değilim ama misafirimiz olan ve stadı yaptıran Başbakan'a yapılanlar hoş değildi. Kulüpte ayak takımı var. Faruk Süren Sportif A.Ş'nin başına geçecek. Ticari itibarı yok' ifadelerini kullanmıştı.



https://www.bursahabercisi.com/haber/6545/adnan-polat-kulupten-atilsin.html

İHA



:005: :005: :005:
 
Cevap: Adnan Polat İhraç mı Ediliyor?



bencede bu adam GS ın düşmanı gibi hareket ediyor. kimse bu adam kadar zarar vermemişti bize. herif hagiye misimovici göndermesi hataydı diyor. ulan sen gönderdin sonucta o herifi. sırf para kazanmak icindir kesin.. atın gitsin. fenerbahceye üye olsun..
 
Üst Alt