Adnan Polat: "Kalsaydık kulüp 2014 sonu itibarıyla borçlarını sıfırlamış olacaktı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Polat: "Kalsaydık kulüp 2014 sonu itibarıyla borçlarını sıfırlamış olacaktı"


content_adnan-polat-3-temmuzu-ben-yasasam-beni-metrise-gomerlerdi_H5Sg0yIqM9GyMv3.jpg


Türkiye Futbol Vakfı Başkanı ve AKŞAM yazarı Engin Verel, G.Saray'ın eski başkanı Adnan Polat ile bir araya geldi. TFV'nin dergisine önemli açıklamalar yapan Polat, kongre üyelerine sitem etti: "O kongrede G.Saray'da kök salmış teamülleri yıktılar. Örf, adet ve ilkeler yerle bir oldu. Liseci ekip, bizim yönetimimizi usulsüz idari ibrasızlık diye bir garip netice ile sonuçlandırdı ancak Yargıtay bu garip neticeyi yok kabul etti. Biz de seçim kararı aldık.

PARA VE İTİBAR KAYBETTİRİYOR

G.Saray'da ağzınızla kuş tutsanız okullu değilseniz sizi indirip koltuğa oturmak isteyen bir grup var. Onun için de camiada huzur yok. Bu da G.Saray'a hem zaman hem para hem itibar kaybettiriyor! İki Avrupa kupalı Faruk Süren'e de 'İllallah' dedirttiler. Arena'yı yaptık, şirketleri birleştirdik ancak bizi de bıktırdılar. Kalsaydık G.Saray, Avrupa'ya kafa tutuyor olurdu. Bir kuruş da borcumuz olmazdı. Biz işleri rayına soktuk Ünal Aysal geldi kulüp raydan çıktı, battı!

BAŞKANKEN NELER YAPTIM NELER

Başkan olduğum dönemde stat bitirildi. Tüm araziler geri alındı. G.Saray'ın kanseri olan şirket birleşmesi tamamlandı. Gelir 60 milyon dolardan 200'e çıktı. Sponsorluk gelirleri 228 milyona yükseldi. Kalsaydık kulüp 2014 sonu itibarıyla borçlarını sıfırlamış olacaktı. Yıllık 60 milyon dolar gelirle krizin en derin olduğu 5 yıl yaşadık. 2014 sonunda Riva satılmış, elimize 225-250 milyon dolar geçmiş, borçlar sıfırlanmış olacaktı.

DENİZ KENARINDA ARAZİ ALACAKTIK

Üçüncü havalimanına yakın Ağaçlı'da 2 milyon metrekare deniz kenarında arazimiz olacaktı. Ayrıca yine Florya'da kamuya ait olan 56.000 metrekare arazi alınmış ve yine 80.000 metrekare tamamı G.Saray'a ait olan arazimiz olacaktı."

KIRAÇ VE AYSAL'IN ESERİ

-G.Saray'ın Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle Avrupa'dan uzak kalması kimin suçu?
Başta İnan Kıraç ve Ünal Aysal olmak üzere Mart 2011 kongresini organize eden, bunu uygulayan ve G.Saray'ın iç barışını bozan ve sebep olan herkesin suçu.

SİYASETİ ARTIK DENEMEM

- Yeniden siyaset düşünceniz var mı?
Siyaset aklına estikçe yapılacak bir şey değil. Emek, bilgi ve ısrarlı takip isteyen bir şey. Çok ısrar ettiler, denedim, olmadı. Bir daha denemeye gerek yok. Bazı görevler vardır ki uzmanlık ister. Siyasette uzman değilim. Siyasetin içinde olup kendisini ülkesine vakfetmiş kişilere Allah yardım etsin. Siyaset gerçekten çok zor bir zanaat."

AVRUPA ARALARI BOZDU

Yöneticiler bir arada değil, neden?
?Herkesin gönlünde bir takıma karşı sevgi yatıyor. Saygı gösterecek ve ulu orta konuşmayacaksın. Eskiyle yeniyi kıyasladığımda ortaya çok önemli bir faktör çıkıyor; futbol artık bir endüstri oldu. Paralar büyüdü ve bütçeler büyüdü. Açıklar büyüdü. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek amaçsa kavga başlıyor demektir. İlişkilerin bozulmasındaki başlıca sebep budur.

- Florya ve Riva projeleri G.Saray'a ne getirecek, ne götürecek...
Başkan Dursun Özbek'in devraldığı G.Saray, 2023'e kadar tüm kaynaklarını tüketmiş ve iç barışı olmayan bir kurum durumunda. Elinde kullanabileceği bizim yönetimin tarla olarak alıp inşaat ruhsatlı olan Riva ve geçmiş borçlarından arındırdığımız Florya arazileri vardı. O da bu krizi çözmenin en kolay yolu olan bu arazileri elden çıkarmayı seçti. Ünal Aysal menkulleri satarak ilerledi, Özbek de gayrimenkulleri satarak ilerliyor. G.Saray için hayırlı olur inşallah.

Akşam


Adnan Polat: “Kalsaydık kulup 2014 sonu itibarıyla borclarını sıfırlamış olacaktı”
 
Şirket değil de spor kulübü yönettiğini hala kavrayamamış. Kovulduğundan beri sportif durumla ilgili bir şey söylediğini hatırlamıyorum.

tapatalk
 
Borc ayni kalir idi ayrica 2011-2015 donemine damga vurmamis, fbyi turk futbolunun lideri yapmis idik. Sen de azize biat etmistin
 
kimi yerlerde hakkı varda gerisi herzamanki gibi palavra. yani adamın kafa halen tüneli ucundaki ışık muhabbetinde.
yok borçlar sıfırlanacakmış yok yeni araziler alacakmış vs. anca hayal satın hepsi aynı halt
 
Sen kalsaydın muhtemelen

-Şu an 18 şampiyonluk vardı

-Fenerin 4.yıldızı vardı

-Sahasında kupa kaldırdığımın çocukları vb laflar yoktu

- Avrupada çeyrek finaller yoktu

-Sneijder,drogba,melo gibi adamları göremeyecektik

- Beşiktaş ile aramızda kupa bazında fazla fark kalmayacaktı

Özet

Allah korumuş

TapaTalK
 
Herseyden onemlisi Sn. Ünal Aysal gibi camiamizin en buyuk efsanesini tanima firsati bulamayacaktik. Onlarca kupaya bedel.. cok buyuk sahsiyet.
 
Stadı 6 ay açmak nasıl bir mallıktı anlamadım yarım stad aldık sayesindr


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Borç borç borç ulan ne borçmuş

Galatasaray sportif başarıları ile ayakta kalır

Senin borc olayını kimse hatırlamaz
Ama gelen şampiyonlukları gelen güzel anları o ruhu oluşturulan atmosferi kimse unutmaz

Satın kulübüde rahatlayalım
Lise kongre zihniyetinden kurtuluruz


TapaTalK
 
Kadıköy de kupa almayacaktık anlatsana hıyar
ŞL de Çeyrek Final göremeyecektik anlatsana armut
4.yıldızı fb takacakdı anlatsana şerefsiz
 
Bizim kulüpte amma da çok konuşan var. Bir haftadır forumda her gün en az iki söyleşi görüyorum.

Ve herkes Ünal Aysal'a sallamaya başladı. Hayırdır inşallah!
 
Bizim kulüpte amma da çok konuşan var. Bir haftadır forumda her gün en az iki söyleşi görüyorum.

Ve herkes Ünal Aysal'a sallamaya başladı. Hayırdır inşallah!

Oylesine korkuyorlar ki Baskanimiz Sn. Ünal Aysal'dan, ismini bile duyunca tuyleri urperiyor.. Eszamanli psikolojik harp baslattilar. Ama yenilecekler. Butun gs dusmanlarinin kokunu kaziyacagiz.
 
Üst Alt