Adnan Polat: "PSG maçını izledim, Türk yoktu" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Polat: "PSG maçını izledim, Türk yoktu"


Adnan Polat: "Ali Koç’u kim dolduruyorsa yanlış yapıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ile düşman değildir..." (Hürriyet)
Adnan Polat: "PSG maçını izledim. İlk 11'de Türk yoktu."
Adnan Polat: "İkinci yarıda bu maçı alabiliriz diye güven geldi. Baştan öyle oynasalar belki değişebilirdi. Beni rahatsız eden takımda Türk futbolcu olmaması.

Resim
 
Ülkede zeka düşüklüğü had safhada.

İnsanların problemlere yaklaşım açıları son derece kötü.

Bu işi başarı ile yapan ülkelere bakıyorsun, pek sınır vs. koymuyorlar ama alt yapılarına da önem verip yabancılarla YARIŞABİLECEK gençler yetiştiriyorlar.

Türk oyuncuları sahada görmek istiyorsanız alt yapıya yatırım yapıp Türk gençlerinin eğitim seviyesini yukarı taşırsınız ve böylece onlar HAKEDEREK formayı yabancıların üstünden alıp taşırlar.

Bu işten çok mu rahatsızsınız? TFF olarak maaş yükünün X yüzdesi her yıl alt yapıların eğitimine harcanmak zorundadır diye bir kural koyun. Bu kuralın “çakallıklara” kapalı olmasını sağlayın. Para tamamen gençlerin eğitimine harcansın. Daha iyi sahalar. Daha iyi öğretmenler. Öğretmenlerin yurt dışında kaliteli eğitim almaları vs.

Bu şekilde ORGANİK olarak kaliteli Türk oyuncusu yetiştirirsiniz. Diğer türlü Tarık Çamdal’ları zengin edersiniz.

Sayın Adnan Polat madem ki Türk oyuncu olmamasından rahatsızsınız, popülist demeçler vereceğinize büyük servetinizden yer yıl 2 milyon Euro Galatasaray alt yapısına destek olun. Hem bir işe yararsınız hem de 3-5 senede sahada daha fazla Türk oyuncuları görürsünüz. Samimiyetinizi görelim!
 
Üst Alt