Adnan Polat ve Yönetime Destek! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Polat ve Yönetime Destek!


Once '20:45' ile belkide o yil bize sampiyonlugu getiren faktorlerden biriydi Adnan Polat kendini bir kere daha hatirlatti Galatasaray kamuoyuna.



Karl_Heinz_Feldkamp_adnan_polat.jpg






Ardindan gelen yillarda Ozhan Canaydin'dan aldi koltugu arada hatalari oldu ama hatalarindan cok yonetimde bir o kadar belkide daha fazla dogrular yapti,harikulade gelir kapilari acti.Yontemler gelistirdi yenilikler getirdi.



Belki hatalar yapti ama onlardan donmeyi de bildi.Haldun Ustunel'i Galatasaray yonetimi ne kazandirandi beilkide.Zamani geldi Skibbe gibi bir hata yapti ama belkide o donemde Baskanimizin guvendigi onemli kaynaklar yada isimler,kefiller vardi.Ama zamani geldi gitti Rijkaard i takimin basina getirdi geldi.



Adsız11.jpg




Bu yil basindan beri butceleri zorladi.Hatta Iki yildan beri Galatasaray tarihinde gormedigi transferler gordu.



Kim ne derse desin,Amator branslar icinde elinden gelenleri yapti.Bir onceki donemde Amator branslarimizda birer birer ligden duserken son iki yildir Avrupa da kupalar kaldiriyoruz.



Zaman zaman yanlis aciklamalari da oldu,yanlis tercihleride ama Adnan Polat Galatasaray i sevdi sevgisi ile calismaya en iyisini yapmaya calismaya devam etti,ediyor.



Peki bu basligi neden actin be arkadas?



Su yuzden;Galatasaray Denizlispor macinda A.Polat in yuzunu gordum bir ara.Aklinda cok baska sorular,sorunlar oldugu belliydi.Ne kadar bitkin,tedirgin gozukuyordu gol geciktikce gerildi.Iste o yuz ifadesi var ya o belli etti aslinda onun icin bu yilin ne kadar onemli oldugunu.Elinden gelenin en iyisini yapan Baskanimiz herkez tarafindan biliniyorki uzun sureden beri alti hafiften kazilarak devrilmeye calisiliyor.''Bazilari'' Adnan Polat i gercekten istemiyor.Ve eger bu donemde bu kadar harcama ile olasi sansizlikta -ki Rijkaard ile gecilen ve sure isteyen bu sistemde bu olasilik yuksek- Adnan Polat in secimlerde secilmeyecegi yada secilemiyecegi bir gercek.Iste bu stres belkide Adnan Polat i sıkan,bogan hic istemem ama yildiracak olan.



Iste bu yuzden ben Adnan Polat i destekliyorum.Yoneticilik yillarinda yaptigi bir cok olumlu hareket ve hamlenin baska ''Liseli veya Liseli olmayan'' gibi sacmasapan nedenlerle elestrilip yerine Ozhan Canaydin gibilerinin gelmesini istemiyorum.Bu takimin tekrar yine baska bir doneme girip 20 yil geriye gidisini gormek istemiyorum.



Iste bu sebeplerden oturu ben simdiden Adnan Polat ve ekibini destekliyorum,sizlerinde desteklerini bekliyorum!



Saygilar sunarim.





Mete Renkdasimin konuya getirdigi cok guzel bakis acisini da ilk mesaja editleyelim;

Yalnızca yıldız futbolcu ve teknik adam transferleri için desteklersekte biraz haksızlık etmiş oluruz. Yapılan diğer müspet işlerden bazılarını da yazalım:



* Riva arazisinin üç kuruşa alelacele satılmayıp, bu vizyonun sonucu olarak günden güne kıymetlendiğinin görülmesi ve buradan maksimum gelir alınabilmesi için yatırım seçeneklerinin düşünülmesi. (Başkası olsa bu mali ortamda çoktan ilk teklife satardı)



* Şirket birleşiminin öncelikli hedef olarak alınması (Bunun ne kadar önemli olduğunu bu yönetimle anladık).



* Ödenen bonservis ücretlerinin vadeye yayılması.



* Transfer gizliliği hususunda gösterilen özveri ve bunun karşılığında Fb ve Bjk ortalığı bulandıramadan işin bitirilmesi. Ayrıca burada ortaya konulan vizyon.



* Florya tesislerinin yakın bir zamanda taşınması ve buranın değerlendirilip gelir getirmesi projesi (Buna henüz sıra gelmedi).



* Reklam ve sponsorluk gelirlerinin kat be kat artırılması (Türk Telekom, Ülker).



* Futbol işinin tamamen teknik ekibe bırakılması (Burada hatadan dönmeleride bir erdemdir).



Bunlar ilk akla gelenler. Stad işi hayırlısıyla bir sonuçlansa o vakit bu yönetimin projeleride somutlaşacak ve o vakitte tutulmayız artık.





Edit;



Sabah Gazetesinden Sevilay Yukselir'in yazisi;



Sabah Gazetesinden Sevilay Yukselir'in yazisi;



Alıntı:

Duyduğuma göre Adnan Polat'ın canı son günlerde pek sıkkınmış...

Kulübün başına geldiği günden bu yana ticari hayatını askıya alan Adnan Bey'in bu yüzden baba İbrahim Polat'la arasının bozuk olduğunu ve hatta aylardan beri hiç görüşmediklerini yakın çevrelerinden biliyordum. Ancak onun canını sıkan konu baba Polat'la arasındaki bu küslük değil...

Asıl mevzu başka...

Polat'ın başı sürekli aleyhine çalışan bir lobiyle büyük belada...

Galatasaray Lisesi mezunları lobisiyle... Bunu duyunca hiç şaşırmadım. Çünkü çok ama çok yakından tanıdığım birkaç mezundan biliyorum, bunlar gerçekten ilginç adamlardır. Mesela dünyanın kendi etraflarında filan döndüğünü sanırlar. Onlar ve onların lisesi olmadan Türkiye aslında bir hiçtir. Onlara göre siyaseti, medyayı ve yargıyı sadece ve sadece bu liseden mezun olmuş kişilerin yönetmesi gerekir. Ve hatta onlara göre lisenin yeni öğrencileri kesinlikle eski mezunların çocuklarından oluşmalıdır (Sınavsız, başvurusuz... Hani özel üretimler ya!)

Her neyse yani bu adamlar nedense kendilerini çok özel kabul ederler...

İşte Adnan Polat'ın başı bu adamlarla belada... Daha önce çok başarısız olmasına karşın salt lise mezunu diye Özhan Canaydın'ın kulübün başında kalmasına göz yuman liseliler şimdi de Adnan Polat'ı kendilerinden olmadığı için yemeye çalışıyorlar. Sürekli Polat'ın aleyhine kulis çevirmeler, yerine kendilerinden biri olsun diye olur olmaz adamlara başkanlık teklif etmeler filan...

Hadi diyelim ki bu onların birer üye olarak en doğal hakları.

Ama bu tayfa, oyunlarını sadece kendi içlerinde oynamıyor, "Kulübün geleceği de sağlam olsun" diye, bu akıl almaz şovenizmi henüz öğrenci olan genç beyinler arasında da yayıyor...

Nasıl mı?

"Gelsinler görsünler, Galatasaray ruhuna yakından tanık olsunlar" düşüncesiyle kulübün üst düzey 400 üyesini Tevfik Fikret Salonu'na davet eden Adnan Polat'ı 100 kadar liseli öğrenciye protesto ettirerek...

Koskoca Galatasaray Kulübü Başkanı'na, adeta, "Sen kimsin ya? Biz seni tanımıyoruz!" imasında bulunmaya çalışan bu genç çocuklar, Polat konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktığında toplu halde dışarı çıkıp, konuşması bitince de salona geri dönüyorlar!

Çocukların bu terbiyesizce davranışı sergilemesine kim ya da kimler önayak oldu bilmiyorum ama şunu bir kez daha anladım ki, "Allah bizleri bu liselilerin şerrine tesadüf ettirmesin!"

(Lütfen, "Amin" deyin...)
 
Cevap: Adnan Polat ve Yonetime Destek!



Özellikle seçim yaklastıgı zaman stad da, her macta Adnan Polat lehine tezahürat yapılmalı!
 
Cevap: Adnan Polat ve Yonetime Destek!



Sonuna kadar Adnan Polat'a destek veriyorum.. Bu kadar harcamanın üstüne en azından bir dönem daha başkanlık yapması gerektiğini düşünüyorum..
 
Cevap: Adnan Polat ve Yonetime Destek!



adnan polat ve ekibi yapılabilecek herşeyi yapıyorlar bence...transferse sonun kadar haklarını savunmaysa sonuna kadar...lütfen değerini bilelim...o karanlık canaydın dönemini tekrar yaşamak istemeyenler yönetime sahip çıksın...lisecilerin tekeline geçmemeli bu klüp!
 
Cevap: Adnan Polat ve Yonetime Destek!



Ölene kadar Galatasaray başkanlığı yapsın. Haldun Üstünel'de yanında olsun tabikide. Sonuna kadar yönetimi destekliyorum.
 
Cevap: Adnan Polat ve Yonetime Destek!



Ölene kadar Galatasaray başkanlığı yapsın. Haldun Üstünel'de yanında olsun tabikide. Sonuna kadar yönetimi destekliyorum.



walla arkadaşa çok katılıyorum :D Ya düşünsenize Ö.canaydın dönemini ne kadar ezik bi yönetimdi Ergun gürsoy inamotolar felan...



Bu yönetimin kıymetini bilelim :)
 
Cevap: Adnan Polat ve Yonetime Destek!



Stad'da taraftarlar şimdiden desteğe başlayıp seçim yaklaştıkça camia üzerinde iyice baskı oluşturmalı yoksa bazı Liseliler Başkanımızın ayağını kaydıracaklar bir Özhan dönemi daha kaldıramayabilirim bir daha o acıları çekmeye razı değilim.Sonuna kadar Adnan POLAT.
 
Cevap: Adnan Polat ve Yonetime Destek!



Adnan Sezgin ve Ahmet Dedehayır hariç mevcut yönetimin sonuna kadar kalmasından yanayım .. Haldun Üstünel,Ali Haşhaş,Yiğit Şardan,Mümtaz Tahincioğlu,Işın Çelebi,Murat Yalçındağ ve tabi ki Adnan başkan .. Bence şu an için süper işler yapıyorlar arada ufak tefek hatalar var ama olacak o kadar da .. üstte saydığım 2 adam hariç tam kadro yola devam .. Bir de sağlık ekibi hariç .
 
Cevap: Adnan Polat ve Yonetime Destek!



Mehmet Helvaci yanlis aciklamalar yapti,Baskanin basin toplantisinda soyledikleri de ayni sekilde..Haldun Ustunel'e karsi bariz bi kiskanclik var acik ve net.

Baskan haberi yokmus gibi sihirbazlarim filan var der ama diger tarafdan Mehmet.H Cikar farkli soyler,hepsi de Adnan polatin bilgisi dahilindedir..
 
Cevap: Adnan Polat ve Yonetime Destek!



Galatasaray Denizlispor macinda A.Polat in yuzunu gordum bir ara.Aklinda cok baska sorular,sorunlar oldugu belliydi.Ne kadar bitkin,tedirgin gozukuyordu gol geciktikce gerildi.Iste o yuz ifadesi var ya o belli etti aslinda onun icin bu yilin ne kadar onemli oldugunu.Elinden gelenin en iyisini yapan Baskanimiz herkez tarafindan biliniyorki uzun sureden beri alti hafiften kazilarak devrilmeye calisiliyor.''Bazilari'' Adnan Polat i gercekten istemiyor.Ve eger...



... şu dönemde herkimki Adnan Polat'a karşı bırakın kuyu kazmayı aday bile olmaya kalkarsa bilinki en büyük hain odur. Ve bu başkan adayı ve onun yönetim kurulu adaylarına biz bilinçli taraftarlar ciddiyetimizi göstermeli, olası bir yönetim değişikliği halinde çıkacak olan taraftar isyanının altında ezileceklerini cümle aleme bildirmeliyiz.



Heryerde Haldun Üstünel tezahuratlaruyla olayı iyice tekilleştirdik, Üstünel anladı artık onun kıymetini bildiğimizi bence tadında bırakalım görülüyorki huzursuzluk çıkacak. In Haldun we trust pankartı yerine artık Başkanımızı ve yönetim kurulumuzu desteklediğimizi bildiren bir pankart koyalım.



Artık büyük başkanımız Adnan Polat'ı tezahuratlarımızla her maç üstüne basa basa destekleyelim. Mümkünse "POLAT I YIKANI BİZDE YIKARIZ" tarzı sert ve net bir tezahuratla olayın ciddiyetini o gurubun kafasına kazıyalım.



Eğer sizde böyle bir sahip çıkmanın uygun olacağını düşünüyorsanız bu konu altında, başka bir başlık açmaya gerek bırakmadan lütfen görüşlerinizi söyleyin ve tezahuratımızı belirleyelim.
 
Cevap: Adnan Polat ve Yonetime Destek!



Mehmet Helvaci yanlis aciklamalar yapti,Baskanin basin toplantisinda soyledikleri de ayni sekilde..Haldun Ustunel'e karsi bariz bi kiskanclik var acik ve net.

Baskan haberi yokmus gibi sihirbazlarim filan var der ama diger tarafdan Mehmet.H Cikar farkli soyler,hepsi de Adnan polatin bilgisi dahilindedir..



Aciklamada Haldun Ustunel i sanki yermek yerine aslinda bir ovgu var gibi bence.
 
Üst Alt