Adnan Polat'ın Basın Toplantısı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Polat'ın Basın Toplantısı


Son günlerde satılan futbolcular, henüz gerçekleşmeyen transferler, Haldun Üstünel'in istifası ve yönetimde yaşanan diğer olaylar nedeniyle zor günler yaşayan Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın merakla beklenen basın toplantısı başladı.



İşte Polat'ın sözleri:



"BAŞKAN OLNANIN SIKINTILARINI YAŞIYORUZ"

"Kulüpte görev yapan arkadaşlar, kulübe olan sevgilerinden dolayı göreve talip oluyor. Ve ciddi olarak zamanlarını, bilgilerini, ekonomik güçlerini veya nüfuzlarını ortaya koyup kulübü en iyi şekilde yönetmeye çalışıyorlar. Türkiye'nin 1 numaralı markası Galatasaray'ın başkanı ya da başkan yardımcısı olmanın sıkıntıları ve bedelleri olabiliyor. Ama bizler bunun olabileceğini biliyoruz. Neticede medyanın yaklaşımını da iyi biliyoruz. İşte bu toplantıda yaptıklarımızı anlatmak istiyoruz. Sizler (medya) daha çok yapmadıklarımızı yazıyorsunuz. Bu arada gündemdeki iki yöneticimizle ilgili de birşeyler söyleyeceğim. Şu anda Haldun Üstünel ve Cemal Özgörkey burada yok. Haldun ÜStünel tatilde, Cemal Özgörkey ise 6 ay önceden planlamış olduğu bir toplantıda. Burada olmamalarını yanlış yorumlamayın lütfen."



"ŞARDAN TÜM GÜCÜNÜ G.SARAY İÇİN KULLANDI"

Yiğit Şardan, Türk reklamcılığının önde gelen ismidir. Şirketinin yıllık cirosu milyar dolar civarındadır. Kendisi Galatasaray Koordinasyon Kurulu başkanıdır. Şardan ile ilgili bazı ithamlar yer aldı medyada. Biz Yönetim Kurulu olarak şunu ifade ederiz ki, biz Şardan'ın tüm yaptıklarının arkasındayız ve kefiliz. Galatasaray Spor Kulübü ve bağlı şirketlerine Yiğit Şardan'ın sağladığı kazanç 6.3 milyon TL'nin üzerindedir. Eğer Şardan olmasaydı biz bu kadar parayı ekstradan harcamak zorunda kalacaktık. Şardan'ın cebine Galatasaray'dan para girmemiştir. Şardan'ın medyada satın alma gücü vardır ve bu gücü Galatasaray için kullanmaktadır. Biz o indirimleri sağlayamazdık, Şardan reklam verirken en büyük iskontoları şirketinin gücüyle Galatasaray için almaktadır. Dolayısıyla insanları itham ederken biraz araştırma biraz da insanların şeref onur ve haysiyetlerini düşünerek hareket etmesi gerekir.



"BİRAZ DA YAPTIKLARIMIZI YAZIN"

Biliyoruz ki sizin göreviniz haber vermek, buna saygı gösteriyoruz. Biz Galatasaray'ı yönetiyoruz tabii ki eleştirme hakkınız var, işiniz budur. Ama onun dışına çıkıp kulübün şirketlerini yönetmeye, içeriyi karıştırmaya, yöneticilere çamur atmaya kalkarsanız buna karşı çıkarız. Biraz da yaptıklarımızdan bahsetseniz çok memnun oluruz. Bu ekip gece gündüz çalışıyor. Yaptıklarımız söylenmiyor bari yapmadıklarımız da söylenmesin.



"HALDUN'UN İSTİFASI YANLIŞTI"

Haldun'un istifası şekil olarak yanlıştı, içerik olarak yanlıştı ama Galatasaray Spor Kulübü'nün üyeleri içinde yanlışlar yapan çok kişi var. Benim görevim hatalara mani olmak, küskünlükleri ortadan kaldırmaktır. Ben Haldun Üstünel ile 4 yıldır omuz omuzayım, çok da memnun olduğum biridir. İnsanlar bazen yorgunluktan ya da çevresindekilerin yanlış yönlendirmesinden dolayı yanlış kararlar alabiliyor. Bence Haldun da böyle bir yorgunluk dönemi geçirdi. Bu yorgunluk bazen insana düşünmediği şeyleri yaptırabilir. İnşallah tatilini iyi geçirir. Benim görevim onun yeniden aktif olarak görev almasını sağlamak. Bu tüm Galatasaraylılar için geçerli. Tüzük kongresinde de aynı görüşte olmadığımız üyeler vardı, şimdi ben onlana sırtımı mı döneceğim?



"BOŞUNA KAVGA ÇIKARMAYA ÇALIŞMASINLAR"

Kulübün içinde çok çok küçük bir grup ve medyanın içindeki bazı artniyetliler, Galatasaray'da kavga çıkarmaya çalışıyorlar. Boşuna uğraşmasınlar. Galatasaray şu anda çok ciddi bir sürece girdi. Devrimsel nitelikte işler oluyor. 3 aydan biraz fazla oldu, nasıl bir süreç yaşadığımızı biliyorsunuz. Tüzük kongresi bizim anayasamızda çok önemliydi. Anayasamızı düzeltmemiz gerekiyor. Tüzüğümüz ikinci kongreden sonra, büyük çoğunluk tarafından onaylandı. Redaksiyon Komitesi 16 Ekim'de tüzüğün son halini teslim edecek. Bu tüzük 30 senedir değişememesini rağmen herkes değişmesi gerektiğinde hem fikir. Bunu yaparken de herkesi tatmin edemeyiz. Bundan memnun olmayan insanlara şunu söyledim: Ekim'den sonra bir komisyon daha kurulur ve bir daha değişebilir. Tüzük günün şartlarına uygun olmalı.



"STADIN ÜZERİNİ GELECEK YAZ KAPATACAĞIZ"

Bu ortak kararımızdır: Türk Telekom Arena'nın açılıp kapanır çatıyı beklersek Ocak'ta maç oynayamıyoruz. TOKİ'ye şunu önerdik: Çatının maliyeti ne? X lira. Biz de şunu dedik, bunu karşılayın, biz yapalım. Dünyada bu işi en iyi bilen mühendislik firmasını çağırdık. İncelediler. Çatıyı lig 15 Mayıs'ta bittikten sonra 2.5 ayda bitirebileceklerini söylediler. Biz de şuna karar verdik: Ocak'tan itibaren maçları Arena'da oynayalım. Yaz dömeninde de açılır kapanır kısımları koyarız. Böylece yarım sezon kayba uğramaktan kurtuluruz. Yarım sezon geç gitmek demek en az 25 milyon dolar kayıp demek. Çalışmalar sürüyor ve verilen tarihlere yetiştirilmeye çalışılıyor.



"5 YABANCI FUTBOLCU ALACAĞIZ"

Her transfer teknik heyetin onayıyla yapılıyor. 5 tane futbolcu alacağız. Şu ana kadar da 5 futbolcu aldık, yok sayıyorsunuz. 5 tane yabancı futbolcu alacağız. Bunun için bazı yabancıları göndermek gerekiyor. Biz Keita'nın satış kararını sezon sonunda almıştık. Galatasaray tarihinde en fazla transfer geliri olan dönemdir. Belki son 10 senenin toplamından fazla kazandık. Galatasaray tarihinin en çok para kazandıran oyuncusudur Keita.



Ligtv
 
Cevap: Adnan Polat'ın Basın Toplantısı



Cana ve Pino'yu soran Ersin Düzen'miydi acaba Dün gece twitter'da iyi başının etini yedik Cana ve Pino bizde diye adam dayanamayıp sordu mu
 
Cevap: Adnan Polat'ın Basın Toplantısı



stoch konusunda soğuk kanlı davrandık biz rakiplerin ilgilendiği futbolcularla ilgilenmedik şimdiye kadar ama onlar böyle yapmadı bakalım bizim transferlerimizde onlarda soğuk kanlılıkla karşılyabilecekmi sözünün arkasında çok büyük bir kapak var kuş cennetine...
 
Cevap: Adnan Polat'ın Basın Toplantısı



Harry Kewell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kabul et Kewell ne olur :ask:
 
Cevap: Adnan Polat'ın Basın Toplantısı



görmedik Atakan ne bağırıyon :D Güzel konuştu projeler müthiş. Umarım Riva'yı da kat karşılığı modeli yaparlar daha çok ve sürekli gelir elde ederiz
 
Cevap: Adnan Polat'ın Basın Toplantısı



Yalcin Dümer'in Adnan Polat ile arasinin iyi oldugunu biliyoruz da anlamadigim madem bu kadar aran iyi neden sacma sapan haberler yapiyorsun be adam? Ki ben seni severdim oyunculuk zamaninda, mahzun mahzun bakardin.
 
Üst Alt