Adnan Sezgin İstifa Etti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Sezgin İstifa Etti


Cevap: Son Dakika | Yönetim Kurucu olağanüstü toplanacak



Alınan kötü sonuçlar, kırılan rekorlar, umutsuz futbol ve tüm hedeflerin elden birer birer gitmesinin ardından Galatasaray yönetimi ve teknik heyet bugün saat 17′de biraraya gelecek. Avrupa’ya katılma hedefi olarak görülen Türkiye Kupası’ndan da elenen takımımızda bu toplantıda kritik kararların alınması bekleniyor. Özellikle Adnan Polat’ın her fırsatta dile getirdiği ve başarısızlık dahilinde hemen hemen herkesin canını yakacağını ifade etmesinin ardından bu toplantıdan çıkacak kararlar kulislerde konuşulmaya başlandı.



Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde yeni sezonda Avrupa Kupaları’nda boy gösteremeyecek olan Galatasarayımızda sular pek durulacak gibi görünmüyor. Gerek yönetime yapılan seçim baskısı, gerekse sportif başarısızlıkların ardından Adnan Polat’ın futbol şubesinin resmen canını okuyacağını söyleyebiliriz. Devre arasında Hagi’nin istediği transferlerin yapılmasına rağmen “Bu takım benim kurduğum takım değil.” ifadesi başkanının canını sıkmış ve rahatsız etmiş durumda. Bunun yanı sıra oyuncuların ruhsuz oyunu da Polat’ı son derece rahatsız eden bir diğer konu. Galatasaray futbol takımı kulüp tarihinin en kötü sezonunu geçirirken kırdığı 11 mağlubiyetlik rekorun faturası da kuşkusuz hem teknik heyete hemde futbolculara kesildi.



Bu akşam yapılacak olan toplantı sonrasında ciddi yaptırımlar uygulanacağını söyleyebiliriz. Adnan Sezgin ve Gheorghe Hagi‘nin görevden alınması ve sezonu Tugay Kerimoğlu‘nun tamamlaması iddia edilirken, takımda bazı oyuncularında kadro dışı kalması bekleniyor. 11 maçta 7 mağlubiyete imza atan Gheorghe Hagi‘nin istifa etmesi gündemde değil fakat bu tablodan başkan hiç ama hiç memnun değil. Futbolculara da ciddi yaptırımlar olacak elbette ki başkan özellikle Mustafa Sarp, Ayhan Akman ve Serkan Kurtuluş‘un performanslarından memnun değil. Ayrıca fazla forma şansı bulamayan fakat bulduğunda da pek etkili olamayan Aydın Yılmaz, Barış Özbek ve Gökhan Zan‘da başkanın memnun olmadığı isimler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra sakatlığı bir türlü düzelmek, geçmek bilmeyen Harry Kewell ve Arda Turan‘ın da bu durumları masaya yatırılacak ve başkan bu konunun üzerine gidecek.



Mart ayının sonunda yapılacak olan mali genel kurulda da mevcut yönetimin ibra edilmesi bekleniyor. Şuanda herhangi bir seçimli genel kurul görünmüyor fakat Adnan Polat’ın faturayı ciddi biçimde futbol şubesine ödeteceğini söyleyebiliriz. Keza şuanda tüm oklar Adnan Polat’a dönmüş durumda ve başkan bunun sorumlularının kellesini almadan pek rahat edecek gibi değil.



fcn blog
 
Son Dakika | Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı



Galatasaray yönetimi, beklenmeyen bir kararla saat 17:00'da olağanüstü toplantı yapacak.

Gelecek kararlar ve toplantıdan ayrıntılar burada olacak.
 
Cevap: Son Dakika | Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı



Oyunculara bir yemek verilir,camia için birlik mesajları verilir,taraftardan sabır istenir..
 
Son Dakika:Yönetim Kurulu Saat 17:00'de Olağanüstü Toplanacak



Florya Metin Oktay Tesislerinde Yönetim Kurulu Saat 17:00'de Olağanüstü toplanacak..



GSC
 
Cevap: Son Dakika:Yönetim Kurulu Saat 17:00'de Olağanüstü Toplanacak



Kewell ve Arda'nin sakatlik durumlari hakkinda da konusulcakmis.
 
Cevap: Son Dakika | Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı



Adnan Polat bir konusma yapar yine. Ve cogu kisiyi yine kendisine inandirir. Sonrada biraz Adnan Sezgin'i övüp tamamlar konusmasini.
 
Cevap: Son Dakika | Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı



Malesef bir şeylerin değişeceğine inanmıyorum.
 
Cevap: Son Dakika | Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı



Bu sene 20-30 kez olağan üstü toplandılar hiçbir halt olmadı. Bir şey çıkmaz yine görevimizin başındayız derler.
 
Cevap: Son Dakika | Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı



Ufff aceba ne olucak , bence bişey olmaz ama hayırlısı....
 
Cevap: Son Dakika | Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı



Galatasaraylılıgınla gurur duymak istiyorsan İstifa et Adnan polat yanındaki işe yaramaz sadece cebleri dolu beyinleri bos adamlarıda götür
 
Cevap: Son Dakika | Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı



20:45



Şirketleri birleştirdik.



Stadyumu bitirdik



Rivaya Ruhsat aldık



Floryayı üstümüze yaptık



Seneye şampiyon olucaz.



adnan sezgin iyi bi galatasaraylı..
 
Cevap: Son Dakika | Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı



ya arkadaşlar bişi sorcam youtbe dan video izlenmio ,ses var siyah ekran var görüntü yok siyah ekran var?
 
Üst Alt