Adrian Ilie | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adrian Ilie


65577_adrian_ilie.JPG



Ilie bizde yalnizca 1 sene oynamisti. 1996/1997 senesinde sezon basi buyuk umutlarla aldigimiz Adrian Knup denilen futbolcu bozmasi hayli uyduruk cikinca birden alinmisti Ilie. Filipescu ile gelmislerdi Romanya'dan ayni zaman da ve ikisi de o sezonki sampiyonlugumuzda buyuk pay sahibidir.



Cok hizli, zeki ve teknik bir oyuncuydu. Hakan'la uyumu muhtesemdi. Hakan o siralarda sezon basi 35-40 gol salladigi icin Ilie'nin degeri pek bilinmedi. Zaten ikinci forvet gibi oynuyordu. Ertesi sezon birden Valencia'ya satilmisti devre arasinda. Uzulmustum gidisine, ama Galatasaray'a para kazandirarak giden ender yabancilardandi.



Valencia'da sakatlandi, orda kariyeri bitti aslinda. Oynayamadi falan sonra 6-7 sene sonra Luce onu Besiktas'a getirdi. Kilolu, eski halinden uzak bir goruntudeydi. Hagi'nin teknik direktorumuz olarak Olimpiyat Stadi'nda Besiktas'a karsi ilk macinda penaltidan bir gol atmisti bize. O macta Ali Aydin iki tane uydurma penaltiyla maci Besiktas'a vermis ve sonra da hakemligi birakmisti. Ilie ordan da ayrildi sonra takilmis orada burada ve birakmis. Cok, cok iyi bir forvetti ve Valencia'ya gitmeyip bizde kalsa Hakan'la efsanevi bir ikili olusturabilirdi.
 
Cevap: Adrian Ilie



O zamanlar küçükken Hagi ile karıştırırdım :ask:



Beşiktaş'a 6 attığımız maçta oynamıştı galiba
 
Beṣiktaṣ maclarını boş gecmezdi birde kalecinin burnunun dibinden topu üstünden aşırırdı Valencia da Hepatit oldu ondan sonra dikiş tutmadı
 
Üst Alt