Ahmed Musa Geliyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ahmed Musa Geliyor


Menajer Ahmet Bulut, perşembe günü oyuncunun kulübü Leicester City ile görüştü. Galatasaray, Nijeryalı Ahmed Musa’yı kiralıyor


Hücum hattına da takviye yapmaya hazırlanan*G.Saray'ın yeni forvetini*SABAH*açıklıyor:*Ahmed Musa...

Gomis ve Eren'e alternatif bakan sarı-kırmızılılar Leicester City'de forma bulamayan Ahmed Musa'yı bitirmeye çok yaklaştı. G.Saray'dan yetkiyi alan ünlü menajer Ahmet Bulut'un Perşembe günü İngitere'ye gittiği ortaya çıktı. Feghouli'nin West Ham'dan transferini gerçekleştiren Bulut bu kez Ahmed Musa için Leicester kulübü ile masaya oturdu.*

Sarıkırmızılıların*25 yaşındaki*Nijeryalı forveti sezon sonuna*kadar kiralayacağı öğrenildi.

Premier Lig'de Leicester City'de bu sezon şans bulamayan Ahmed Musa için İngiliz kulübü 2016-2017 sezonunda 19.5 milyon Euro bonservis ödemişti.*Yeni başkan*Mustafa Cengiz'in, "Terim ne*isterse eksiklerini yerine getiririz"*demesi üzerine bu transferin sonuçlanması bekleniyor.

YENİDEN BULUŞTULAR
Başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ile Burak Elmas'ı, Galatasaray Sportif AŞ'de göreve getireceğini söyledi. Albayrak da sosyal medya hesabından, "Biz Galatasaraylılar her zaman buradayız ve göreve hazırız" dedi. Albayrak ile Terim, 2011-2012'deki şampiyonlukta birlikte çalışmıştı. Bu arada Fatih Terim'in yeniden ekibine dahil ettiği Taffarel de görevine başladı.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Gene birileri forumu okuyup okuyup haber yapmış reyting için. Şu ülkede en kolay şey spor muhabiri olmak anasını satayım.
 
Onu bunu bilmem az bir zaman kaldi üc besin hesabini yaparlarsa bir oyuncu dahi almadan transfer dönemi kapalir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Niasse şu adamdan katbekat faydalı olur. Adamın kaçırdığı pozisyonların haddi hesabı yok. Hele ki kanat olarak düşünüyorsa çok daha kötü bir tercih olur.
 
Üst Alt