Ahmet Çakar: "Yeni Malatyaspor Türkiye Cumhuriyeti gibi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ahmet Çakar: "Yeni Malatyaspor Türkiye Cumhuriyeti gibi"


Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor Nurettin Soykan Tesisleri'ni ziyaret etti...



ING Bankın davetlesi olaraka Malatya'ya gelen Çakar, Yeni Malatya Spor Tesisleri'ni de ziyaret etti. Çakar, kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek, sohbet etti.



Çakar, ziyaret esnasında basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Çakar, yeni Malatya Spor'u Türkiye Cumhuriyeti gibi gördüğünü ifade ederek, "Yeni Malatya Spor'u Türkiye Cumhuriyeti gibi görüyorum. Malatyaspor Osmanlı İmparatorluğu gibiydi. Şimdi futbolcularımız yaşları itibariyle Malatyaspor'un gücünü hala hatırlar. Buraya gelen takımlar ürkerdi. Buradan puan almak büyük bir başarıydı. Malatyaspor karşısında kolay kolay hiç bir takım üç puan alamazdı. Oyuncu kalitesi çok iyiydi. İnanılmaz bir seyirci baskısı vardı. Bunu şehir de, hakem de hissederdi. Şehir sadece futbolu sevmez, futbolu bilirdi. Şimdi ne oldu ? Bu bitti, aynı küllerden şimdilik Malatyaspor yeniden oluşacak. Yeni Malatya Spor'un doğru hamlelerle eski günlere döneceğine inanıyorum" dedi.



Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ise, "En büyük arzumuz Bank Asya'ya çıkmak. Kulüp olarak borçsuz bir şekilde sağlam temeller üzerine kurulduk. Bu takımı buraya kadar getirdik. Önümüzdeki yıllarda şartlar ne olur bilemeyiz ama bu takım üç beş yıl içerisinde kesinlikle Süper Lig'de olacak. Şehrimize eski özlemi tekrar tattırmak istiyoruz" diye konuştu.



Ziyarette kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Çakar'a kayısı takdim etti.



39528-a%C3%A71.jpg






39528-a%C3%A72.jpg






39528-a%C3%A73.jpg
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Yeni Malatyaspor Türkiye Cumhuriyeti gibi"



keşke haberim olsaydı yanına gider seviglerimizi iletirdim. ahmet çakar memleketimin takımını övdüğü için ÜZÜTÜ DUYUYORUM.
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Yeni Malatyaspor Türkiye Cumhuriyeti gibi"



Futbolun içindeki bir insan.Belki defalarca Malatya maç yönetti.Tesbitleri çok doğru ve onur verici.Aynı zamanda üzülmemek elde değil koca Malatyasporumuzun haline.ama şu bir gerçekki Malatyamız her şeyiyle türk futboluna herzaman renk katmıştır.Katmaya da devam edecektir.Pek yakında herkes görecek.Doğunun her anlamda en büyük şehri Malatyadır.Elazığlılar bunu aklınıza yazın lütfen.İstesenizde istemesenizde saklayamazsınız inkar edemezsiniz bu bir realitedir.
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Yeni Malatyaspor Türkiye Cumhuriyeti gibi"



ELAZIGSPOR Turkiye Cumhuriyeti gibidir... Elazigspor yanina Yeni Malatya ancak Muz Cumhuriyeti olur :eek:
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Yeni Malatyaspor Türkiye Cumhuriyeti gibi"



Aman diyeyim gencler. Dikkat edin



Yoksa ben ve 999 Gakgos siz ve 9998 Malatyaliyi yok ederiz...
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Yeni Malatyaspor Türkiye Cumhuriyeti gibi"



elazığ gibi memleket mi var? kelime oyunlarında bile rakibi kitleyip bırakır, jb'li bi kenttir.
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Yeni Malatyaspor Türkiye Cumhuriyeti gibi"



Bu kimki Yeni Malatyaspor´u ziyaret ediyor..? Bunu adam yerine koyup agirlamak bile ayip..
 
Üst Alt