Ahmet Çakar'dan Hakan Hepcan'a: "Vatan haini, ırkçı şerefsiz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ahmet Çakar'dan Hakan Hepcan'a: "Vatan haini, ırkçı şerefsiz"



Ahmet Çakar, Hakan Hepcan'a canlı yayında, "Senin küçüklüğünde bir sorun var. Bize gerçekleri anlatmıyorsun. Mesela tweeti 15 saniye sonra silmedin. Bir müddet sonra sildin. Bunları bize anlatmıyorsun. Maymun kelimesinin ırkçı anlamına geldiğini nasıl bilmezsin? Ben sana ince sesin ve parlak suratından dolayı yumuşak birisin dedem edepsizlik etmiş olurum değil mi? Sen de bunu yaptın!" diye konuştu.

Çakar, canlı yayında ilerleyen dakikalarda ise Hakan Hepcan'ın 16 Temmuz gecesi saat 00:16'da darbe girişimine destek veren tweetini gördükten sonra sinirlerine hakim olamadı ve, "Sen TRT'deki kızımıza hain darbecilerin zorla okuttuğu yazıyı gördükten sonra İyi oldu diye tweet attın. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Sen hain darbecilere destek veren, ırkçı bir şerefsizsin. Eğer beni mahkemeye vermezsen şerefsiz oğlu şerefsizsin" diye sert çıkışınca Hakan Hepcan telefonu kapattı.
 
Helal olsun ahmet hoca. Gözden kaçmış olabilir bu şerefsiz. Bunu alırlar yarına bu dediği tweet doğruysa.


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
 
Kimisi çocuğa tecavüz eder kimisi hayvan katleder kimisi ülkede ki siyahi oyunculara hakaret eder. Yazıklar olsun.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Diyecek bişey yok artık, bu eleman şerefsiz OK, peki ya Ahmet, Ertem, siz nesiniz? Ülke acınacak halde vesselam.
 
Bu ülkede hukuk olsa o ırkçı mahkemelerden çıkamaz, sen de bu ve buna benzer cümleleri defalarca kurduktan sonra yayına çıkamazsın. Şöyle spor programlarının, evlilik programlarının (gündüz kuşağı), akla hayale gelmeyecek sahtekarlıkla milleti kandıran reklam kanallarının...Ne hukuk kaldı ne RTÜK'ün sesi çıkıyor.

Güzel ülkem yavaş yavaş çürüyor. Ya da çoktan çürümüş de benim idrakim yetmiyor.
 
Ahmet
Sen hic bir zaman kendi dusundugunu degil, cogunlugun dusundugunu soyleyen sahte yuzlu bir adamsin..
Sen ki "batil inancim yoktur" dedigin halde sahne aldigin her zaman sarlatanliga burunup Obama'nin uzayli korumasina, reptilyanlara öcülere bücülere inanan biriymis gibi rolunu oynadin.

Anlamadigin bir bok yok. Matematik uzmani sensin. Istatistik, Tarih, Futbol, Hakemlik, Tıp, Besin, Adamlik, Hayvanlar Alemi, Muzik, Uzay, Komplo Teorileri, Transfer, Finans, Kopekler, Kediler, Jeoloji, ,Fen, Fizik ve bunun gibi hayatin nice branslari hakkindaki konulara ak sakalli bir dede rahatligiyla girdin. Bazen aldigin gaz seni o kadar korukledi ki, dedenin don giymedigini unutup sana kicina (culotte) kilot giymesini ogretmis bir halki temsil eden devlet baskanina bile TV'de rajon kestin. Dunya ve Dis Politika hakkinda bile hem "ulkeyi koruyan dayi" kesildin basimiza.. Tek bilmedigin konu Turkiye'nin siyaseti. Ne hikmetse her boktan anlayan sen, hic bir zaman siyaset falsolu toplara kafa vurmadin. Hatta bu konulardan kendini iyice korumak icin ROK'u programda yanina koydun. Cunku nasil Adamlik, Rajon, Dunya Politikasi gibi konularda programin muhtari oldugun icin naralar attin ya, aynen o sekil gunu geldiginde ic politika serbetli tatlilarinda tadina bakman gerekecekti ki o isi kendini akilli sanan ama herkes tarafindan kullanilan kukla yapiyor.
 
Üst Alt