Ahmet Nur Çebi: "Burak Yılmaz kim? Ben tanımıyorum, bilmiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ahmet Nur Çebi: "Burak Yılmaz kim? Ben tanımıyorum, bilmiyorum"


DCnX0stWAAEY0Gk.jpg

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Çin’de Beijing Guoan takımında oynayan Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine, “Burak Yılmaz kim. Ben tanımıyorum, bilmiyorum” diye konuştu.


Süper Ligi şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ın bayrağı, Büyükçekmece’deki Şampiyonlar Anıtı’nda göndere çekildi. Etkinliğe katılan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine önemli açıklamalarda bulundu.

Transferle ilgili olarak Çebi, “İsim yok. Tarif şu; bir stoper alacağız. Onun da dışında başka transferimiz yok. Gidenler olursa yerine adam alacağız” şeklinde konuştu.

Çin Süper Ligi’nin Beijing Guoan ekibinde formaya giyen milli futbolcu Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Çebi, “Burak Yılmaz kim. Ben tanımıyorum, bilmiyorum” şeklinde cevap verdi.

Sayın Üyemiz, yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız.

beIN SPORTS
 
Beşiktaş kim ki, ikinci başkanı haber oluyor?

Rakibi Bursaspor-Trabzonspor olan takımları niye muhatap alıyorsunuz?
 
Sayın Üyemiz, yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız.

bu nerden çıktı şimdi sürekli üyelerin işini zorlaştırıyorsunuz kardeşim ya
 
su dursun yüzunden bunlarin biyerleri kalkdi
iki sene önce samet aybabayla menemen yiyen kulüp basimiza barcelona yöneticileri oldu
 
Geçenlerde bunların tineri fazla kaçıran muhabirleri lacazet in 8tasa geleceğini iddia ediyordu 8tas Lyon a rest çekti felan diyorlardı Şaka gibi klup

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt