Ahmet Nur Çebi: "Caner'in bonservisini alacağız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ahmet Nur Çebi: "Caner'in bonservisini alacağız"


canererkin-640.jpg

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, uzun süre sonra sahalara dönen Caner Erkin'in bonservisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sezon başında İnter’den kiralanan ve 1 milyon Euro satın alma opsiyonu olan Caner Erkin’in çok önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayah Çebi şunları söyledi:

“Sakatlıktan yeni kurtuldu ama Astra ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sahada beklenenden iyi bir Caner gördüm. Her zamanki gibi istekli ve de hırslıydı. Ama tabii ki maç eksiliği dikkat çekiyor. Son karar tabii ki Şenol Hoca’nın ama hemen oynayabileceğini sanmıyorum. Ancak ne olursa olsun Avrupa’da Caner gibi bir sol beki bu uygun fiyata zor buluruz. İnter ile en kısa sürede görüşmelere başlayacağız. 1 milyon Euro’luk bir opsiyon ücreti var bunu kullanıp Caner’in bonservisini alacağız. Çünkü en başta da dediğim gibi bu rakamlara böyle bir oyuncu bulamazsınız.”

Gama Spor
 
Canerin ortaları ile Eren şimdi en az 5-6 gol daha çok atmış olurdu, Carole gibi orta açma özürlü değil kendisi defansif anlamda sıkıntılı olsa da...
 
Üst Alt