Ahmet Nur Çebi: "Gençlerbirliği maçında umutlananlar oldu herhalde" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ahmet Nur Çebi: "Gençlerbirliği maçında umutlananlar oldu herhalde"


789900.jpg




[FONT=&quot]Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Monaco'yu deplasmanda 2-1 yendikleri Şampiyonalr Ligi G GRubu 3. maöının ardından yaptığı açıklamada henüz gruptan çıkmayı garantilemediklerini belirterek, "Nazar değmesin. Daha işimiz var. Burada kesip atmayalım. Daha yolumuz var. Gruptan çıkma adına çok büyük bir adım attık ama henüz kapı kapalı. Onu açmamız lazım." dedi.

[/FONT]
[FONT=&quot]Çebi, "Gençlerbirliği maçında umutlananlar oldu herhalde. Bu maçla hayal kırıklığına uğramışlardır." ifadelerini kullandı.[/FONT]
 
Bu adamı hiç sevmiyorum

Çok sevimsiz ve tipsiz, irrite ediyo beni.

Aziz Yıldırım bundan 10 Kat daha güzel

Hele bir burnu var karşında biri olsa burnundan karşındaki adamı göremezsin.
 
İşte ben bu takımı bu yüzden tebrik etmiyorum, çünkü rekabet içinde tebrik edilecek kadar alçak gönüllü değiller.
 
Şampiyonlar Ligi'nde maç kazanınca lige 6 puan mı yazıyorlar? 2'si de ayrı kulvarlar. Bu maçı kazanman 8 haftada 8 puan fark yediğin gerçeğini değiştirmiyor. Sene sonu şampiyon olup bu gibi görgüsüz aptalları çöplüklerine geri göndermek lazım.
 
Bu arada Real, Juve'li gruptan çıkıp Chelsea'ye kök söktürdükten sonra ligde fb'e şampiyonluğu Nisan'da verdiğimizi unutmayalım. Böyle 2 kulvarda ilerlemek Türk takımları için pek faydalı olmuyor, ki bjk için de olmuyor ve olmayacak.
 
789900.jpg




Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Monaco'yu deplasmanda 2-1 yendikleri Şampiyonalr Ligi G GRubu 3. maöının ardından yaptığı açıklamada henüz gruptan çıkmayı garantilemediklerini belirterek, "Nazar değmesin. Daha işimiz var. Burada kesip atmayalım. Daha yolumuz var. Gruptan çıkma adına çok büyük bir adım attık ama henüz kapı kapalı. Onu açmamız lazım." dedi.

Çebi, "Gençlerbirliği maçında umutlananlar oldu herhalde. Bu maçla hayal kırıklığına uğramışlardır." ifadelerini kullandı.

2203inciq7571350.jpg
 
fark 10 puana çıktığında hakem diye ağlayacaktır veyahut kameralar karşısına çıkamayacaktır

pazartesi 22:00'da uplarım
 
2 yıldır meydanı boş bulup,istediğiniz gibi çalıp söylüyordunuz.Bu sene Şampiyonlar liginin tadını çıkarın.Malûm bundan sonra kolay kolay Şampiyonlar ligi göremeyeceksiniz.2 yıldır nasıl şampiyon olduğunuzu da herkes çok iyi biliyor.
 
Üst Alt