Ahmet Nur Çebi: "Seyircisiz oynama kararına destek olmak zorundayız, karşı gelmek doğru olmaz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1097456.jpg

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararını değerlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bakanlar ve ilgili kurumların katılımıyla gerçekleştirilen koronavirüs toplantısında spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı da verildi.

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk ayağında Danimarka ekibi Kopenhag ile yaptığı maçı izlemeye gelen kulüp başkanları, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi, 15 Mart Pazar günü Süper Lig'de Galatasaray ile deplasmanda yapacakları derbinin seyircisiz oynanacağının söylenmesi üzerine, "Söz konusu sağlık ise gerisi hikaye. Bununla ilgili söyleyecek bir şeyimiz olamaz. Devlet büyüklerimiz böyle bir tedbir aldı. Biz o tedbire uymakla mükellefiz. Muhakkak ki her şeyi bilerek ve düşünerek yapıyorlar. Bundan şüphemiz yok. Biz de destek olmak zorundayız. Karşı gelmek doğru olmaz." diye konuştu.

Futbol takımı ve amatör branşlardaki sporcuları için koronavirüs tedbirleri aldıklarını aktaran Çebi, "Tedbir aldık ama en doğru önlem, az temas, mesafeli duruş ve elleri yıkamak. Her şeyin altında yatan temizlik. Dinimiz de temizliğe önem veriyor. Dikkat etmemiz gerekiyor. Sadece koronavirüs değil diğer virüslere karşı korunabilmemiz için toplum olarak temizliğimize ve titizliğimize dikkat etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Haberler
 
Adaletse iç saha da seyircisiz oynadığın maçların rövanşlarını da seyircisiz oynatmak olmalı.

Maçlar tamamen ertelenmeliydi.
 
Üst Alt