Ahmet Özdoğan: "Mehmet Özbek'e hiçbir kulüp görev vermez" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ahmet Özdoğan: "Mehmet Özbek'e hiçbir kulüp görev vermez"


cropped_content_dursun-ozbek-parasut-kullanamadi-galatasaray-kirmizi-kart-gordu_4msbx9xDVZ6wq6a.jpg

Galatasaray Spor Kulübü üyesi ve başkan adaylarından DR.Ahmet Özdoğan, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını cevaplandırdı!


İşte o açıklamalar:

Galatasaray'ın kuruluşundan gelen bir anlayışı var, özgür olmak özgürce ifade etmek zorundadır. Disiplin kuruluna verilen bu muhalif üyeler başkan tarafından görüşmeye çağrılmalıydı, bir de genel kurulun üzerinden 1 ay geçti neden şimdi disipline veriliyor?

Başkan disiplin kuruluna verebilir, böyle bir hakkı var. Disiplin kurulu bir karar verir, bu yönetim kuruluna gelir, en sonunda da genel kurulda görüşülür ondan sonra nihai karar verilir. Ayrıca genel kurulda yapılan eleştirilerde bir hakaret yok, bu eleştirilerden rahatsız oluyorsa bu üyeleri başkan çağırıp görüşmesi lazım. Bu arkadaşları ikna etmesi gerekiyorken, 1 ay sonra disiplin kuruluna bu üyeleri veriyor. Bu davranış Galatasaray'a zarar verir, sevgiyi uzlaşmayı bitirir. Bu davranış Galatasaray'ı çürütür.

Galatasaray, genel kurulu özgürce fikirlerin söylenme yeridir. Hakaret olmadığı sürece sorun olmaz, nepotizm bir hakaret değil. Galatasaray'da sorun başka yerde, futbol aklı olarak Mehmet Özbek var, bu insan Galatasaray için yetersizdir. Mehmet Özbek, Galatasaray dışında hangi kulüpte görev alabilir? Bunu eleştirmek son derece doğrudur, sen 2 yıldır başarısız oluyorsun ve eleştiriliyorsun, bunda alınacak bir şey yok.

Genel Kurul'da, üyelere eleştirdikleri için teşekkür ediyorsun ama 1 ay sonra bu üyeleri disipline veriyorsun! Peki ne değişti de bunu yapıyorsun?

Önümüzdeki günlerde Galatasaray'da sıcak gelişmeler olacak, başkan adayları ortaya çıkacaklar bunu göreceksiniz. Ben adaylığım hakkında bir şey söylemiyorum, çok kısa bir süre içinde değişikliklerin olduğu özgür bir topluluk olarak yerini alacaktır.

Önümüzdeki günlerde başkan adayları ortaya çıkacak ve Dursun Özbek kulübü seçime götürmek istemeyecek.

AJANSSPOR ÖZEL HABER


Ahmet Ozdoğan: “Mehmet Ozbek’e hicbir kulup gorev vermez”
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan Ünal Aysal defalarca çıktı konuştu
Faruk süren çıktı defalarca konuştu
A.Albayrak defalarca konuştu
Ahmet özdoğan hepsinden çok konuştu

Eee icraat nerde ? neden sadece konuşuyorsunuz neden Galatasaray için elinizi taşın altına koymuyorsunuz ?
 
Üst Alt