Ahmet Sivri Gollerine Devam Ediyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ahmet Sivri Gollerine Devam Ediyor!


5201627.jpg


Galatasaray'ın Yenicami AK takımından kadrosuna kattığı 19 yaşındaki futbolcu Ahmet Sivri, U21 takımında attığı gollerle göz kamaştırıyor.

Galatasaray ile Kasımpaşa U21 takımlarının karşı karşıya geldiği maça, sarı-kırmızılıların 19 yaşındaki golcüsü Ahmet Sivri damga vurdu.

2-2 beraberlikle sonuçlanan maçta 2 kez fileleri havalandıran genç oyuncu, sarı-kırmızılı formayla gol sayısını 5’e yükseltti.

Yenicami AK takımından transfer edilen Ahmet Sivri, Kıbrıs ekibinin A ve A2 takımında çıktığı 52 maçta 66 gol atma başarısı göstermişti.

Beşiktaş eski yönetcisi Sinan Vardar'ın tavsiyesi ile denenmeye alınan 19 yaşındaki Kıbrıslı futbolcuya sezon başında lisans çıkarılmıştı.

Fanatik
 
Fiziği zayıf, fiziğini geliştirmesi lazım. Ziraat'de şans vermekte fayda var


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Yapalim yapmasina ama taraftarin bu konuda ki güveni son yillarda iyice geriye gitti.
Bunda alt yapi oyuncularimizinda katkisi var, masallah hepsini üflesen yikilacak gibiler.
Adamlar Avrupada 18 yasinda maca cikiyorlar yikilmiyorlar.

Avrupa'da gençlerin aldıkları eğitimi bizimkilerin almadığını biliyoruz. Mesela Sinan gibi bir futbolcuya Galatasaray'ın büyüklüğü net aktarılmamış bence.. Golden sonra surat asmalar falan, bunu Avrupa'nın hiçbir kulübünde göremeyiz. Henüz yeni sayılabilecek bir zamanda alt yapıdan A takıma çıkacaksın ama kız gibi triplere gireceksin.. Ben oyunculardan ziyade verilen eğitimi yanlış buluyorum.
 
her seferinde umutlandırıp sonunda üzüyorsunuz. kaç yıldır altyapıdan bi tane iyi oyuncu çıkmadı a takıma. tff yabancı kontenjanı getireceğine altyapılara el atsın, altyapı oyuncusu kadroda bulundurma zorunluluğu getirsin böylece anadolu kulüplerinden gelen yerli çöplerin yerine kendi çocuklarımızı sıfır maliyetle oynatırız.
 
18 yasinda normalde a takimda olmasi gerekiyor ama büyük takimlarin alt Yapisinda oynuyorsan bu yaslarda yetenek olarak ön plana cikman gerekiyor kadroda yer almak icin

Büyük takimlar oyuncu yetistiremiyor cünkü her sezon basari bekleniyor
 
Üst Alt