Ajax Fırtınası Sürüyor! Finale Dev Adım! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Ajax, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Tottenham'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti.

ajax_firtinasi_suruyor_finale_dev_adim_1556658115_6272.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Ajax, deplasmanda Tottenham'ı 1-0 mağlup etti. 57 yıllık yarı final hasretine son veren İngiltere'nin Tottenham takımı, 22 yıl sonra yarı finale çıkan Hollanda kulübü Ajax'ı ağırladı.

Başkent Londra'daki Tottenham Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı, Ajax'ın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Ziyech'in ara pasıyla kaleci Lloris ile karşı karşıya kalan Van de Beek, 15. dakikada Ajax'ı öne geçirdi.

İkinci devrede gol için yüklenen Tottenham'a karşı ani ataklar geliştiren Ajax, 78. dakikada farkı ikiye çıkarmaya yaklaştı ancak Neres'in şutu direkten döndü. Kalan sürede gol olmayınca Ajax, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Rövanş karşılaşması, 8 Mayıs Çarşamba günü Amsterdam kentinde oynanacak.

vmC9b_1556658080_9709.jpg

Tümspor
 
Fenerbahçe Cocu'da ısrarcı olsaydı seneye benzer bir çıkış görebilirdik kendilerinden ama bu şansı geri teptiler , aceleci davrandılar :confused:
 
4 yıl önce Ajax yöneticisi Overmars: "Futbolda devirlere inanıyorum. Ajax'ın en son Avrupa Kupası kaldırdığında (1973) ve en son Şampiyonlar Ligi kaldırması arasında 22 sene vardı. Simdi yine 20 sene geçti. Önümüzdeki sezonlarda yine Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmamız mümkün.


D5dqY2HWwAA1Lb7.jpg


4 sene önce Marc Overmars: "Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduktan sonra yine yeniden başlamamız gerekiyor çünkü tüm takım satılmış olur. Buna inaniyorum. Bu benim kafamda yerleşmiş ve kimse bunu çıkaramaz. O kupa gelecek, beni aksine ikna edemezsiniz"

 
Üst Alt