Akhisar Başkanı: "14 yabancı çok fazla ama milli takımda yabancı oynatalım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Akhisar Başkanı: "14 yabancı çok fazla ama milli takımda yabancı oynatalım"


Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel 14 yabancı oyuncuya izin veren sistemin denendiğini ancak başarılı olmadığını iddia etti.

800715.jpg


Eryüksel, “Türkiye dünya üçüncüsü olduğu zaman yabancı kontenjanı 5+2 idi. Biz 14 yabancılı sistem ilk çıktığında buna karşı olduğumuzu dillendirmiştik. Ancak bugüne kadar deneme yanılma yöntemiyle yol alındı. Bence bunun da denemesi gerekiyordu. Denendi ve olmadı. Zararın neresinden dönülürse kardır. 14 yabancı gerçekten çok fazla. Ben bir önceki sisteme dönülmesi taraftarıyım. Ancak kulüpler pek çok oyuncu ile 4 yıllık sözleşme yaptı. Bu da 4 sene mevcut kuralla gidilecek anlamına gelir. Bu durumda kulüplerin portföyüne bakılır ve sayı kademeli olarak yani her sene 1 ya da 2 azaltılarak alt seviyelere çekilebilir” dedi.

“MİLLİ TAKIM’DA YABANCI OYNATABİLELİM”
Kendi ülkelerinde milli olmamış futbolculara A Milli Takım’ın kapısının açılması gerektiğinin altını da çizen Hüseyin Eryüksel, “Oumar Niasse bizde oynarken, bu öneriyi getirmiştik. Pek çok spor dalında bu uygulama varken futbolda neden olmasın? Bu örnek Almanya başta olmak üzere pek çok ülkede mevcuttur. Bunun dışında basketbolda Avrupa şampiyonu olan Slovenya’da 5 numara oyuncu ABD’liydi. Bence A Milli Takım’da da yabancı oynatabilelim” şeklinde konuştu.
 
Ligde çok iyi durumdasın, yalakalık için beynine sıkıyorsun aptal herif


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Yabancı sınırı gelsin diyenlerin hepsi kendiyle çelişiyor yaw. Sebebi Hiçbir mantıklı noktasının olmaması olabilir.
Bunlar harbiden ne dediklerini bilmiyor.

Geçen haftalarda da ismini unuttuğum bi futbolcu yabancı sınırı gelsin derken bi sonraki cümlesinde yabancılar bize iyi şeyler öğretiyor tarzında bise demişti.




GSCimbom Mobile App
 
2 yıldamı anladın lan başarılı olmadığını bu sistemin hıyar kafası.Beynine soktuklarım karşı çıkıyorlar bu sisteme ürettikleri karşı tezler gerizekalılıktan başka bir şey değil.
 
Denendi ve olmadı mı? Öyle konuşuyor ki sanki yıllardır bu uygulama varmış da ama hiç bir işe yaramıyormuş gibi.

Daha 2 sene geçti yav. Mesela bu iki sene içinde kaç tane yerli oyuncu yurt dışına transfer oldu bunu niye hiç kimse görmez ve konuşmaz.

sent via GSC
 
Açıklama o kadar aptalcaki. Ulan denendi ve olmadı nedir ya 2. sene daha ne bekleniyordu da ne olmadı Allah belanızı versin.

Yaw başından beri bunu anlatıyorum vallahi kafayı yiyeceğim. Adamlar kuralın değiştiğinin ertesi günü dünya kupası kazanalım istiyorlar. Ulan en az bir 10 sene bekle bu jenerasyon bir gitsin milli takımdan sonra bak bakalım alttan gelenler var mı bu sırada yurtdışına kaç topçu gitmiş vs vs. Böyle bir mallı var mı yahu?

4+4+4, 3+5+2, 8+8+4, teog, meog, zeog yapıyorlar. O sistemin ilk meyvesini görmen için 4 sene beklemen lazım. Adamlar 1 sene sonra bu olmadı diyor. Arkadaş bir bekle bakalım, bir gör sistem ne getirdi. Sistemin başarılı olup olmadığını görmeden bir daha değişiyor.
 
bu yabancı sınırı meselesinin kesinlikle spor içi nedenleri yok bunu herkes net şekilde biliyor. mevzu bence ekonomik. ekonomi ağır sıçıyor 2018de sıcak para gelmezse ülke ekonomisine saplanacak şeyler var ne oldugu herkesin malumu yigit karagoz bile anlamıştır. e yabancı topcu almak demek ülkeden dolar çıkışı demek bu herifler de bunun önüne geçmeye çalışıyor aslında. kriz gelecek biz bunu düzenlemeliyiz diye birşey de söyleyemeceğine göre başka laflar uydurup geciyorlar. - tvyi açıyorum hepsi yabancı türk yok1 -hanım kanalı degistir diyor - milli takım haşırt oldu gibi gibi laflar tamamen milliyetci damara yüklenip bu hadiseyi kabullendirmekten başka bişey degil. eğer taraftar pasolig, digiturk iptali, stadları boşaltma gibi yontemleri uygulamazsa ki bu zor gorunuyor -cunku taraftar grupları satılmış durumda- yabancı sınırı 2018e kadar gelir diyorum ben.
 
Üst Alt