Akhisarspor Maçı Biletleri Satışta | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
3156a694cbca42cfbd0535202a539801.jpeg

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav sezonu 15. hafta maçında, 9 Aralık Cumartesi günü saat 19:30’da Teleset Mobilya Akhisarspor'u ağırlayacak.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın biletleri Beyoğlu GSStore, Aslanlı Yol gişeleri, Aktif Satış Noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı Passolig çağrı merkezinden satışa sunuldu.

Biletler satışları 5 Aralık Salı günü saat 14:00’te GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, 06 Aralık Çarşamba günü saat 11:00’de sadece Galatasaray logolu Passolig kartlarına satış yapılacaktır. 8 Aralık Cuma günü saat 19:30’dan sonra ise Teleset Mobilya Akhisar Passolig kartı dışındaki tüm Passolig kartlarına satış işlemi gerçekleşecektir.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 26.10.2017 tarihinde verdiği PFDK kararı neticesinde; FDT'nin 52/3. Maddesi uyarınca saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu DOĞU TRİBÜN 112 numaralı bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle sonraki 2 ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesiyle Fenerbahçe maçını 112 blokta izleyen taraftarlarımız maçı dahil toplam 3 lig maçı girişte kart bloke cezası almıştır. DOĞU TRİBÜN 112 numaralı bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bu maç bloke edilmesi suretiyle taraftarlarımız dilerlerse mevcut yerlerini passo.com.tr üzerinden transfer edebilirler.

Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilirler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin yüzde 60’ı 2018-2019 futbol sezonu kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

http://galatasaray.org/haber/futbol/akhisarspor-maci-biletleri-satista/37175

GSCimbom Portal

3e5c4a2eb6104b4f97f05d2b2b9a2b0b.jpeg
 
Son düzenleme:
Bu fiyatlara öğrencilerin maça girmesi mümkün değil. Berat beleş bilet işinin cıvkını çıkartsa da aslında bu işi kovalama konusunda haklı. Kombine alanların yüzde 80 i godoman ve yüzde 50 si kafası eserse gidiyor maçlara öğrencilere devretmeleri lazım gitmedikleri maçlarda.
 
Bu fiyatlara öğrencilerin maça girmesi mümkün değil. Berat beleş bilet işinin cıvkını çıkartsa da aslında bu işi kovalama konusunda haklı. Kombine alanların yüzde 80 i godoman ve yüzde 50 si kafası eserse gidiyor maçlara öğrencilere devretmeleri lazım gitmedikleri maçlarda.
BU DAVADA HAKLIYIM
Öğrenci kaça girer maça yada ne olmalı fiyat

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yirmi otuz tl falan

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Öğrenci kardeşlerimiz tabiki maç seyretsin
Lakin 15 günde bu seyir için 50 lira çok değil

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Kombine harici biletler bir şekilde satılır. Form düşüklüğü olsa da hala taraftara heyecan veren oyuncular, iç sahada başarılı bir takım var. Kombine sahiplerinin gitmediği maçın biletini kulübe veya başkasına devretmesi daha önemli. Parayı vermekle bitmiyor destek.
 
Biletleri devrederken oncelikle ucretli de ucretsiz de olsa bir kisiye devretmenizi oneririm , cunku klube devredildiginde o bilet ancak biletler bittigi zaman satisa sunuluyor ve cok buyuk olasilikla da satisa cikmiyor hic cunku klubun cikardiklari bitmiyor

55 liraya gelince , yani cok mu karar veremiyorum , biraz fazla gibi , 35 civari sanki bu tip lig maclari icin ozellikle kisin daha uygun fakat bu kez de hesaplama yapildiginda kombine seklinde alanlara bir dezavantaj yaratmamak da lazim , biraz karisik bir konu
 
kayınpedere bilet alsam mı acaba , adam TS'li ama Cimbom ikinci takımım der her zaman.Bayrağını bile almışlığı vardır .Maça gelmek istiyor ne zamandır.

Şimdi stadta tudor'a küfrederler saçma bir gol yeriz kaybederiz ortam bok olur , neyse vazgeçtim..
 
Kale arkası en üst en arka 55 lira değerlendirme yaparken en ucuz bilete bakıyorsunuz orda maç izlenmiyor ki doğru düzgün ön sıralar kombinesi olanların zaten en arkada da izleme daha iyi, kale arkası alt güzel ordada fiyat 65 aylık akbil ücreti 85 lirayken 65 lira bilet çok fazla ha değil diyorsanız maaşınız 4 k üstüdür.
 
Üst Alt