Akif Çağatay Kılıç: "Galatasaray yönetimi doğru iş yaptı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Akif Çağatay Kılıç: "Galatasaray yönetimi doğru iş yaptı"


snbakan-akif-cagatay-kilic_1_2.jpg


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulunun yaptığı olağanüstü toplantıda, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyeliklerinin sona erdirilmesi kararını "Doğru işi yaptılar" diye değerlendirdi.


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Genel Kurulunda yapılan oylamada kulüpten ihraç edilmeyen Hakan Şükür ve Arif Erdem'in, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun olağanüstü toplantısında ihraç edilmesiyle ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Galatasaray'ın doğru bir iş yaptığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Çünkü milletimize, memleketimize, devletimize ihanet edenlerle beraber olduklarını dile getirip de söyleyenlerin, ülkeden firar edenlerin kulüplerimizde işleri yoktur" ifadelerini kullandı. Cumartesi günü yapılan genel kurulda ihraç kararının çıkmamasının yanlış bir karar olduğunu sözlerine ekleyen Kılıç; "O toplantıda ihraca hayır diyenler, bunu Galatasaray camiasına anlatamayacak" dedi.

"BU OLAY KAMUOYUNDA TEPKİLERE NEDEN OLDU"

Alınan yanlış kararın kamuoyunda tepkilere neden olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Galatasaray Genel Kurulu'nun cumartesi günü aldığı karar zaten doğru bir karar değildi. Genel Kurul'da ibra kararından sonra çok detaya girmemekle beraber aslında Galatasaray Genel Kurulu'nun değil, neden orada oldukları belli olmayan kişilerin aldığı bir karardı. Bu karar Galatasaray camiasında ve kamuoyunda tepkiye neden oldu. Zaten genel kurulda ihraca 'hayır' diyenler bunu camiaya anlatamazlardı. Dolayısıyla Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, bence gereken kararı alıp doğru işi yapmıştır. Çünkü milletimize memleketimize devletimize ihanet edenlerle beraber olduklarını dile getirip de söyleyenler ülkeden firar edenler kulüplerimizde eski bir takım kadim yapılarımızda işleri yoktur" açıklamasında bulundu.

"FUTBOL CAMİASI FETÖ İLE MÜCADELE KONUSUNDA GEREKENİ YAPIYOR"

Türkiye'de futbol camiasının FETÖ/PDY ile mücadele konusunda gerektiğini yaptığını da söyleyen Kılıç, "Böyle arada sırada kazalar oluyor. Cumartesi günü yaşanan olayda da görüldü. Bu kabul edilemez. Bu ülkenin hiçbir kurumunun, kulübünün kabul edemeyeceği bir şey olduğu, hemen ertesinde alınan bu karar doğrultusunda ortaya çıktı" diyerek sözlerini noktaladı.

Akşam

GSC PORTAL
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan yıllar öncesinden Fetö için onun bunun çocuğu diyorduk.Sizler bitsin bu hasret diyordunuz.Önce bir kendinize bakın.Hainler...
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Galatasaray'dan ihraç olanların, sadece aidattan ihraç olması hafif gelir. Bu kişiler kaçmıştır."

Recep Tayyip Erdoğan: "İhraçların sebebi aidat artı FETÖ bağlantısıdır. Galatasaray yönetiminin bu yaptığı ise süreci geçiştirme hamlesidir"



-Tapatalk-
 
Sizin de devriniz elbet birgün bitecek. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğiz.


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
 
Son düzenleme:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Galatasaray'dan ihraç olanların, sadece aidattan ihraç olması hafif gelir. Bu kişiler kaçmıştır."

Recep Tayyip Erdoğan: "İhraçların sebebi aidat artı FETÖ bağlantısıdır. Galatasaray yönetiminin bu yaptığı ise süreci geçiştirme hamlesidir"


-Tapatalk-

Kısaca babalara geleceğiz.
 
Peki bunda seni ilgilendiren ney sayin cumhur baskani. Sen once vatandasliktan ihrac et sonrasina bakariz bu kulup senin babanin ciftligi degil kusura bakma keyfi kararlar alinmasi hukuksal problemler dogurabilir. 2gun sonra bana mi sordunuz demeyeceginiz ne malum.
Ayrica yetmez ne demek once kendi kurullarini temizle
 
Eyyy RTE sen önce kendini ihraç et kendini bir Allah bizi affetsinle olmuyor o işler herkes gibi senin de men edilmen gerek ama işte anlayana..
 
al iste g.tunu yaladılar yaladılar üstüne arsaları peskes cektiler

aynen bahceli gibi isi bitince sümük mendili gibi bir köseye atarlar ve attılarda

ama zerre acımıyorum aklıyla degil yalamayla hareket herkes daha beter olsun
 
Üst Alt