AL 18/19 3.Tur M:2 | Burnley 1-0 Başakşehir | MS | 16 Ağustos - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

AL 18/19 3.Tur M:2 | Burnley 1-0 Başakşehir | MS | 16 Ağustos


bu avciyi sürekli abartip dururlar su takima karsi gol atacak bir hücüm cizememissin iste

irfancani hala oynatiyor sanirim

göz var nizam var, bir sürü eleme maci oynadilar hic kimseyi gecemediler sayilir

tesadüf eseri de olsa elersin yani birini, sevillayi ayri tutuyorum.

surada atacagin 1 gol bunlarin fisini cekecek
 
Başakşehir ülkeye tek bir katkı yapmamaya devam ediyor bravo diyelim. Burnley'in ben iki maçta da gol yemeyeceğinden emindim şaşırmadım. Başakşehir şimdi şampiyon olacağım bende büyük takımımcılık oynasın babaannemizin liginde.
 
Ruslar 2 si cl grup 4 uefa grupla 6 takımla gruplara kalıcaklar en dandik takımları ufa'mıdır nedir o bile kalıcak bizim kaç yıldır şampiyonluğa oynayan takım ilk turda elveda diyip her şeyin için edicek.
 
Geçen sene şampiyonluğa oynayan takım. İngilterenin orta sıra takımını eleyemiyor. İşte türk futbolunun özeti bu yapacak bişey yok
 
Ben şahsen avcı'nın uefayı çok ciddiye alip gitmek istedigini düşünmüyorum, bu yüzden umarım seneye avrupaya gidemezler. Geçen senede aynisini yapti. Anca süperlig de analiz gösterişi yapar zaten.
 
Size bir sorum var . Uzatmaya giden maclarda +1 oyuncu degisikligi hakki veriliyor artik

Peki normal surede 2 oyuncu degistirdi isen , uzatmalarda yine 2 oyuncu daha mi degistirebiliyorsun

Yoksa sadece o uzatmadaki 30 dakikada maksimum 1 kisi mi degistirilebiliyor ?
 
Avrupa da ilk turda eleniyorlar dönüyorlar ligte kasıyorlar 2. yada 3. oluyorlar sonra geri geliyorlar avrupaya tekrar aynı şey elenip yine lige geçip kasıyorlar kapanın lan cenabet camia.
 
Üst Alt