AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports - Sayfa 90 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Tek tek isimlere kızmaya gerek yok takımın sistemi olsa feg belhanda kaçırabilsen onyekuru ortalayabilsen diagne taş gibi stopetler iş yapacak ama takımın gerçekten sistem eksiği var büyük takımlar için .küçük takımları kaos futboluyla hurra diye bı şekilde yeniyoruz.zaten hoca niye bekledi son 10 dakikayı çünkü kaos futbolu 40 dakika oynanmax son 10 dakika bastırıp gol bulmak 2. Yi umud etmekti amacı..yani bol bol taktik çalışmalıyız .. gerisi kolay bugün oyuncularımızın kalitesi hiç de fena değil donk hariç..ndiaye kaç kez basıp top çaldı koştu pres yaptı karşı takımda olsa yıldız olurdu .feg belhanda hep kalabalıkların arasında yalnız kalıp çabalayan isimler oldu o yüzden etkisiz gizuktuler ama kaliteleri hissediliyor..biraz taktikle Kadıköy'de galibiyet gelecek ve şampiyon olavaz..bugünkü maçın en büyük getirisi o oldu.cok zor deplasman ama yine pozisyon bulup az pozisyon verdik
 
Sucu hic kendinisinde görmesin bizim oyuncular. Koca 180 dakikada 4 sutunuz kaleyi tutmus. Belki onun yüzünden elenmis olabilirmiyiz? Adamlar bizi iyi analiz etmis ve cözmüs. Topu rakipe birak, alanlari kapa ve 2-3 pasla adamlar yarim yamalak pozisyonlara giriyorlardi.

Schalkenin hocasida bizi iyi cözmüsdü. Bizim hoca niye hic rakiplerin hocasini ve oyun tarzini cözemiyor?
 
Koca 90 dakika bir kere dikine koşu oldu Badou dan.

Bir kere 90 dakika da !!!

Toplu ve Topsuz koşuları olmayan Langırtsaray
 
Bu maçların faturasını hakeme kesmek en yanlışı olur. Benfica'nın da penaltısı verilmedi öyle bakarsan. Hakemler iki maçta da hatasız yönetse bile bu turu geçemezdik. İki maçta da doğru düzgün pozisyonumuz yok. Oyun olarak Adamlar hiç sıkmadan oynadılar. Bakmayın maçın 0 0 bittiğine, gol atmaları gerekse atarlardı.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Ne objektifliği olm ne diyon ya. 1 gol çıkar 1 gol ekle geri herşey aynı kalsın şeklinde mi oynanıyor futbol? Tamam adamlar burada gol atamadı diyelim 2.gollerini de sil, muhtemelen bizde atamayacaktık o şekilde. Buraya 0-0'la geldik ee tur mu atlayacaktık? Adamlar bu şekilde mi oynayacaktı. Maç 900 dakika oynansa gol atacak gibi değiliz zaten belli işte. Golde Diagne çok az önde gibi değil mi bu arada
Sen ne diyon oğlum nasıl ? Tamamen varsayım üzerine konuşuyorsun. Ben realiteden bahsediyorum bir gol havadan yedin bir golünü de iptal ettiler diyorum. Nereden biliyorsun atlayıp atlayamayacağını ya ? Senin buraya bu skorla gelmen bile büyük bir psikolojik dezavantajdır. Bu şekilde oynamayıp ne yapacaklardı ? Adamların oyunu bu işte zerre farkı yoktu ilk maçtan da. Bomboş yorumlar ya , sebebi de tuttuğun takımı itin g.tüne sokmak. Adamlardan kötü olsak da şu eşleşmede hakem konuşulmayacaksa ne zaman konuşulacak , bu kadar direkt sonuca etki edilmişken hem de.
 
Yıllardır şu gitsin bu gelsinlerle bir yere varabileceğimizi zannettik ancak durum ortada. Sistem olmayınca isterse takımda Messi Ronaldo olsun, kaybolup gider bu adamlar da.
Ne güzel aksiyon var iste

Bir 442, bir 433, bir 343, bir 4231... Bir pas oyunu, bir den BamBamBam, bir kanat bir Freestyler, bir (...)

Herşey var ...devamimlik çok sıkıcı olur (!)
 
Futbolcularimiz 1-0 yetiyor saniyordu galiba oyle gorundu
Eleyebilecegimizi hicbiri dusunmuyordu ondan kasmadilar bence.

Biz maclarda stratejik hatalari cok yapiyoruz şu galatasaray defansif oynamaz delip gececez len mentalitesinden vazgecmek lazim avrupada 1 puan bile onemli artik turlari gecersin kaybedersin onemli degil 3 maglubiyet alacagina 2 beraberlik 1 maglubiyet al hem para hem puan gelsin çok sabırsız takım olduk biz.
 
Terim: "Değişimi ve gelişimi bol bir takımız. İlk adımımızı ocakta attık, ikincisini de haziranda atacağız. Avrupa Ligi'ne veya Şampiyonlar Ligi'ne daha güçlü ve buralarda ileriye gidebilecek bir takımla geleceğimize herkes emin olabilir."

bu söz herşeyi açıklıyor galiba,daha da üzerine konusmam.ama umarım uefanın asil takımı real madrid hakem kararlarıyla elenir de ne tür bi mafya varsa şu hakemlere falan bi çeki düzen gelir.bu tarz takımların canı yanmadıkça zor bişeylerin değişmesi
 
Üst Alt