Alanyaspor'da Yönetimin Düşündüğü İsim Tudor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Alanyaspor'da Yönetimin Düşündüğü İsim Tudor!


igor_tudora_turkiyeden_yeni_bir_talipyp.jpg

FutbolArena Özel - Alanyaspor'da flaş gelişme! Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor karşısında aldığı 2-1'lik mağlubiyetin ardından yollarını ayırdığu Tudor'a yeniden Türkiye yolları göründü. Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından geçtiğimiz hafta Safet Susic'in gönderilmesi gündeme gelen Alanyaspor'da eğer kötü sonuçlar devam ederse yönetimin ilk düşündüğü isim Igor Tudor!


Alanyaspor'da Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Safet Susic'in koltuğu sallantıda. Ligde son 4 maçta 1 puan alabilen Alanyaspor'da yönetim, Safet Susic'in durumunu iyiden iyiye değerlendirmeye başladı. Sivasspor maçı öncesinde gönderileceği iddia edilen fakat görevinde kalan Susic eğer takımı toparlayamazsa yönetim yolları ayıracak.

Alanyaspor'a Tudor mu geliyor?

Öte yandan Aytemiz Alanyaspor yönetimi ise şimdiden ligin ikinci yarısı için planlarını yapmaya başladı. Safet Susic ile yolların ayrılması halinde yönetimin teknik direktör adayları arasındaki ilk isim Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Igor Tudor olacak.
 
Hocanın bir daha bizim ligde çalışacağını sanmıyorum.Ama gelirse Emre Akbaba yı bize uygun fiyata bırakır mı dersiniz ?
 
Son düzenleme:
burada bir daha çalışmaz demek iddialı söylem ama en azından bir süre burada çalışmaz. Alanya kadrosu tam aradığı kadro aslında.

Susiç ile benzer profilde. Bol gollü oyununa devam edebilir. Umarım gider. Yeniden burada kendisini ispat etmesini çok istiyorum.
 
gördüm ve yazdım görüşlerimi. Artık Tudor diyince ben akla geliyorum sanırım.. Bundan da hiç rahatsız değilim, çünkü kendi fikirlerimi söylüyorum.

Bu sadece Tudor'a özgü de değil. Kim olursa olsun aynısı geçerli. Tudor'u benim dışımda savunan olmadığından böyle gözüktü.

Umarim darilmazsin takiliyorum sadece. Ama kabul etmelisin ki bokunu cikardin.
 
biliyorum. Son dönemde sırf bazılarınızla inatlaşmak için de abarttım ama haksızlık yapıldığı konusuna her zaman inanıyorum. Hatta bugün Terim boşta olmasa devam ediyor olacağından da adım gibi eminim..

onur eger malatya maci kazanilsa da terim getirilecek miydi bilmiyorum ama o mac kirmizi cizgiydi , cunku tudor bugune kadar hep bjk ye basak sehire yeniliyor ediliyor diye tepki goruyordu

aslinda deplasmanda trabzon basaksehir bjk 3 lusune yenilmenin hic bir garipsenecek yani yok , ki tudor gecen sene de herkese yenilmisti

ama tek sart "digerlerine" puan kaybetmemekti .. sen bu maglubiyetlere malatyayi da ekledigin an artik kredin kalmaz ..
 
Üst Alt