# Alba Torrens | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Alba Torrens


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
95368303467.jpg




Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray Medical Park, gelecek sezon için işi sıkı tutuyor. Galatasaray Avrupa'nın en iyi basketbolcusu olarak kabul edilen Alba Torrens'in transferini bitirdi. Takımı Halcon Avenida'yı Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa taşıyan ve finalin MVP'si seçilen Torrens, sarı-kırmızılılarla 2+1 yıllık anlaşmaya imza attı. 22 yaşında, 1.92 boyunda olan İspanyol yıldızın adı bir süre önce Fenerbahçe ile anılmıştı. Torrens İspanyol basınına "Türkiye ve Rusya'dan cazip teklifler var" demişti.



GUARD SORUNUNU ÇÖZDÜ

Türkiye'de uygulanacak 2+2 (2 Amerikalı, 2 Avrupalı) kuralını dikkate alan Galatasaray, Torrens hamlesiyle guard sorununu çözdü, 1.96'lık pivotu ABD'li Fowles'ın sözleşmesini 2013'e kadar uzatarak da pota altını garantiye aldı.



MEVKİ TANIMIYOR

Halcon Avenida'yı Euroleague şampiyonu yapan Alba Torrens, Avrupa'da Galatasaray'a karşı mücadele etmiş ve iki maçta attığı 42 sayı ile takımının galibiyetlerinde başrolü oynamıştı. Catchings'in boşluğunu dolduracak Torrens, mevki tanımıyor ve 5 numara hariç her pozisyonda oynayabiliyor.



Alba Torrens bombası - Sabah





Yönetim giderayak iyi bir iş yapmış.
 
Cevap: Alba Torrens Bombası



Doğrumu acaba,İspanyol basınında adı eziklerle geçiyor.



Bence amatör şubelere avrupadan koç getirmek lazım..Sadece Oktay hocaya dokunmasınlar..
 
Cevap: Alba Torrens Bombası



Oktay hocanın sözleşmesini uzatabildikleri kadar uzatmalılar.



Aynen katılıyorum.Oktay hoca müthiş bir takım yarattı.Bizim maçları izlemek inanılmaz zevkli oluyor.Müthiş mücadele ediyor takım.

Bu arada basketbolda oyuncuları öle tanımam ama Alba Torrens ismini duymuştum.İnşallah doğrudur.
 
Cevap: Alba Torrens



dogruysa müthis haber. seneye su ezikleri ezim ezim ezmemiz lazim :D öyle böyle degil. 6 yilin acisi cikmali. yönetim bunu namus meselesi yapmali.
 
Cevap: Alba Torrens



bu ezikler seneye taurisiyi tekrar istiyorlar. yine finalde karşılaşacağımıza göre ona göre transfer yapmalıyız.
 
Cevap: Alba Torrens



Off gelirse mukemel olur :D



ama sabah bana güven vermiyor.. eger transfer etmisek bunu ilk önce gsbasket duyururdu.
 
Cevap: Alba Torrens



Angut.com da Nevriye'ye teklif götürdügümüzü yazmis biri. umarim dogru degildir. istemiyorum o antipatigi. Melisa Can ile devam edelim daha iyi.
 
Cevap: Alba Torrens



Doğruysa hayırlı olsun ama guard mevkiine türk alsaydık daha iyi olurdu.Mesela Nevriye'ye teklif götürdüğümüz söyleniyor bence Esmeral daha mantıklı olur.:yenieek:
 
Cevap: Alba Torrens



Facebook ta da Galatasay Basketbol şubesi de simdi yazdı Alba transferini müthiş oldu gerçekten bu....
 
Cevap: Alba Torrens



alba.jpg


Final serisinde müthiş hakem hatalarıyla ezeli rakibine şampiyonluğu kaptıran Galatasaray Medical Park transfere hızlı başladı. Daha önce Amerikalı süperstarı Sylvia Fowles ile 2 yıllık kontrat imzalayan kadın basketbol takımımız Avrupa'nın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Alba Torrens ile anlaşma sağladı. İspanyol temsilcisi Halcon Avenida takımının formasını giyen 22 yaşında ki oyun kurucu Alba Torrens gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere 2 yıllığına sözleşme imzaladı.







Bu sezon Avrupa Ligi'nde takımını şampiyonluğa taşıyan Alba Torrens, 2009 yılında da en değerli genç oyuncu seçilmişti. Alba Torrens'in transferi uzun süredir konuşulan bir transferdi fakat oyuncunun tercihi gereğince transfer İspanya Ligi'nin bitmesinin ardından açıklanacaktı. Bugünden itibaren ortada dolaşan duyumlar, dedikodular gerçeklik niteliği taşımasının yanı sıra Fenerbahçe'nin de resmi açıklama yapmasıyla birlikte Alba Torrens transferi gerçekleştiğini ifade edebiliriz.



Avrupa Kadınlar Ligi'nde Halcon Avenida forması altında 16 maçta ortalama 28 dakika süre alan İspanyol oyun kurucu maç başına 15.8 sayı ortalaması ile oynadı. Alba bunun yanı sıra istatistik kağıdına 4.2 ribaund, 2.3 asist yazdırmayı başardı. Alba Torrens, 1.92 lik boyunun avantajı ile guard ve forvet olarak forma giyebiliyor.



Hoşgeldin Alba Torrens..







FCN Blog
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt