Albayrak: "Gomis parasını almadığı için Kayseri'ye gitmemişti" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Albayrak: "Gomis parasını almadığı için Kayseri'ye gitmemişti"


Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis ile çok yüksek ücret talep etmesinden dolayı yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen kulübün kasım ayı olağan divan kurulunda açıklamada bulunan Albayrak, Gomis'in kendilerinden yıllık 3 milyon 300 bin avro aldığını belirterek, "Ben Galatasaray menfaatlerini düşünmek mecburiyetindeyim. Sizler bizi bunun için seçtiniz. Biz yönetime gelmeden önce parasını alamadığı için Kayseri deplasmanına gitmemişti. Sonra İstanbul’daki maçta gol attıktan sonra paranın sorun olmadığını işaret ederek, formayı göstermişti. Bana Gomis'i kimse anlatmasın." diye konuştu.

Fransız futbolcuyu kadrolarında tutmak istediklerini aktaran Albayrak, şunları kaydetti:

"Yanına başka futbolcuları da alarak kulübün ödeyemeyeceği, çok yüksek zam istedi. Ben ona, bir yıldır oynamayan ama yıllık bir milyon 600 bin avro alan bir futbolcumuz olduğunu söyledim. 'Ücretinin yarısını ödeyelim ama ama git.' dediğimde bu oyuncu, 'Hayır ben bu parayı hiçbir yerde alamam.' dedi. Bunu hatırlattığımda Gomis, 'O kulübün problemi, futbolcu her zaman alır, futbolcu vermez.' karşılığını verdi. Kendisine 'Formsuz olsaydın ücretinden indirim yapar mıydın?' diye sordum. 'Asla yapmazdım' dedi. Yıllık 3 milyon 300 bin avro olan ücretinin 5 milyon avroya çıkarılmasını istedi. Ya da sözleşmesinin uzatılmasını talep etti. Kalması için çok uğraştım. Gittiği kulüpte10 milyon avro alıyor. Biz bu paraları veremezdik."

Abdurrahim Albayrak, forvet transferi yapamamalarıyla ilgili, "Biz kazaya kurban gittik. Son gün yapıyorduk, bitiyordu. Çok önemli bir futbolcuyu alıyorduk. Çin kulübüne faks çektik. 'Sahaya bile çıkarırsanız sizi yakarız.' dediler. Yanlış bir imza atsak ve karşınıza 25 milyon avro zararla çıkıp konuşabilir miyiz? Son gün Vagner Love'ı alıyorduk ama olmadı." değerlendirmesinde bulundu.

Albayrak, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçtan sonra çıkan olayları yatıştırmak için sahaya girmesi konusunda ise "O anda sahaya girmek mecburiyetindeydim. Raporları eline geçenler de görmüştür. Büyük harflerle gözlemcinin teşekkürü vardır. Sadece orada değil, koridorlarda da büyük efor sarf ettim. Çünkü Fenerbahçe misafirimizdi. Onları en iyi şekilde korumak bizim görevimiz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ercan Çakar
 

Ekli dosyalar

  • 806x378-abdurrahim-albayrak-gomis-parasini-almadigi-icin-kayseriye-gitmemisti-1542205977499.jpg
    806x378-abdurrahim-albayrak-gomis-parasini-almadigi-icin-kayseriye-gitmemisti-1542205977499.jpg
    39.5 KB · Görüntüleme: 185
Bari kendi yaptigin aciklamalar ile kendini ele verme yalanci herif.
Son gün bitiriyorduk dedigin transfer icin 27 veya 28 agustos günü olmasi lazim aciklama yaptin kameralar karisinda ve kesinlik olmayacak dedin. Eger yanilmiyorsam ayni aciklama icinde yine de bir tane kesin, hatta olursa iki tane forvet alacagiz dedin. Transferin son günü 27 veya 29 agustos muydu? Transferin son günü Love ile ugrastiginiz haberleri cikti piyasaya. Hem kendini hem baskanini yalanlayan yalanci. Sonra neymis efendim taraftar canak tutuyormus yönetime yapilan saldirilara, taraftar Fatih hocaya destek olurken yönetime sövüyormus. Bunlar kendilerini ve birbirini yalanliyor ama taraftar suclu hadi ordan.
 
Modeste'nin durumunu Çinlilere sormayı son gün mü akıl ettiniz bre yalancı
3 ay boyunca hazırda birini tutamadınız da forvette Eren'le sezona başlarken hiç mi utanmadınız bre gafil
 
kayseri durumunun açıklamasını şuan yapması kadar doğal bişey yok. o zaman için açıklansa şampiyonluğa giden bi takımın önüne duvar koymak olacaktı. şuan açıklamasının sebebi ise hatasını örtme çabasıdır. konu ne olursa olsun isterseniz %100 haklı da olun ama gomis'i gönderdikten sonra transfer kusurunuzu kapamaz bu.
son dakikaya kadar tek bir oyuncuyla oyalanır ve çin kulubüyle iletişime geçmezseniz burda tek hatalı sizsiniz. modeste transferinin albayrak'a verilmesi ayrı utanc verici konudur. hiçbir iş hukukuyla alakasının olmadığını düşündüğüm albayrak kadar görevi veren de suçludur. yönetim fazlasıyla sınıfta kalmıştır bu amatör işleyiş düzeniyle.
 
Modeste konusunda her zaman kabahatlilerdi demistim , bugun itirafi olmus

Hem alternatif plan olmamasi , hem avukatlarin hadiseyi anlamayip ancak cin kulubunun tehdidi ile olayin farkina varmalari

Yalniz gomis konusunda hakli , ya da hakli derken , soyledikleri dogru . Ister karaktersizlik deyin ister parayi sevme filan deyin , kayseri deplasmani oncesi de basin bosu bosuna "kasigina para SIKISTI" diye manset atmadi

Malesef belhandasi da gomis i de tarik i da ayni mesele para olunca. Cok gol atti veya basarili olunca tum huylari duzgun olmuyor bazilarinin

Bu yuzden kabahatleri buyuk ama gomis malesef boyle bir adammis ... zaten hal ve tavrindan belliydi hazirlik maclarinda ve akhisar finalinde

Bu arada kayseri macinda yaptigi karaktersizlik degil , parasini zamaninda vereceksin , o da ayri mesele

Ama karaktersizlik , sozlesme yapmissin devam ediyorken baska yerden gelen teklifi emsal gosterip abarti paralar istemek , oynamayip kulubu zora sokmak
 
Hic bir yonetim ucu kendisine dokunacak sekilde bu tip bir hamle yapmaz . Bunu gormemek icin kor olmak gerekir

"Yonetememek" elestirilebilir . Ama karsindaki adamin kazandigi ile baska yerden kendisine vaad edilen rakamlar arasinda 2 katindan fazla fark var ise bu adam artik yonetilebilir durumdan cikmis demektir

Kimse ayni isi yapip da 3 kat para kazanacakken , mevcut yerinde mutlu kalamaz
 
A.Albayrak artık çok fazla gözüme batmaya başladı artık söylediği her şey yalanmış gibi geliyor bana. Ne yani Modeste 'nin olmayacağını son gün mü anladınız ? Çin kulübü bize faks çekmemiş olsaydı koskoca Galatasaray yöneticileri ortada bir sorun olduğunu bilmiyor muydu ? hiç mi araştırmadınız resmi olarak Modeste 'nin bu takımla ilişkisi tamamen bitti mi bitmedi mi diye ?

Sonra neymiş son gün V.Love 'ı aldırmadınızmış. Ulan sen 3 ay boyunca forvet bulama sonra üzerine Gomis 'i sat birde gündemdeki tek adamın Modeste 'nin olmayacağının son gün farkına var sonra işin içinden V.Love 'ı aldırmadınız bana diye sıyrıl ulan tinercilerde bile tutanamamış 34 yaşındaki V.Love 'ı niye isteyelim ki ?

Hem bir yalanı daha ortaya çıkıyor bu kendi dediklerinden transfer dönemi bitmeden birkaç gün önce kendisi çıkıp "Modeste kesinlikle olmayacak" dememiş miydi ? şimdi "Çin kulübü faks çekti yoksa son gün bedavaya alıyorduk" diyor ?

2. Olarak Gomis parasını alamadığı diye Kayseri 'ye gitmediği için "Bana Gomis'i kimse anlatmasın" diyerek Gomis gittikten aylar sonra arkasından konuşan A.Albayrak 'da en az Gomis kadar profesyonellikten uzaktır gözümde. Biri sözleşmesi devam ederken zam isteyerek takımına ihanet etmiş oluyorsa diğeri elindeki gol kralı forveti satıp hiç forvet almayarak takımına ihanet etmiş benim gözümde bir farkı yok bunun ...
 
Burada aslinda komik olan sey kayseri mevzusu ... neden

Basta "aaa gomis ayip ayip.." diyoruz ama arkasini dinleyince ne diyor albayrak , "parasini alamadigi icin kayseriye gitmemis.."

Neden parasini neden odemediginize veya onceki yonetimin odemedigine deginmiyorsunuz

Parasini almazsa carklar durur . Bu kadar basit . Burada suclu albayrak degil , parayi odemeyen eski yonetim ama bir kulup kulturuyle devamliligi ile ilgili ne kotu bir itiraftir bu

Odeseydiniz o zaman da gitseydi kayseriye , lafa bak anasini satayim
 
abdurrahim-albayraktan-kura-degerlendirmesi-h1535658546-889715.jpg
 
Gomis'i lig başlamışken gönderip yerine forvet alamadıkları için aklınca kendini aklıyor. Yemezler Gomis ve forvet transferi süreci rezil yönetilmiştir.
 
"Ya da sözleşmesinin uzatılmasını talep etti"
ulan yapsaydınız herifle 1 yıl daha sözleşme zam yapacağına 1 yıl daha en azından yedekte olsa yedek kulübesinde azman gibi bir alternatifimiz olurdu.
Galatasarayın menfaatini düşünmek zorundaymış yalanını yesinler.
Eren denen mahlukati, selcuk denen kımıl zararlısını geldiginiz gün göndermek isteseydin bu dedigine inanirdim. Herifler hem yedek kalip 3+2 milyon aliyorlar hemde yedekten oyuna sokup 5 dakika icin 25 milyon euro cukkalamasini sagliyorsunuz.

Albayraktan büyük şovmen yok şu ulkede.
 
Gomis gitmek isteyebilir ama yerine 1 isim almamak sizin mallığınız , aynı mallığı göreve gelir gelmez Ndiaye'yi satıp orta sahayı boşaltarak da yaptınız zaten alışkanlık oldu.
 
Hem bir yalanı daha ortaya çıkıyor bu kendi dediklerinden transfer dönemi bitmeden birkaç gün önce kendisi çıkıp "Modeste kesinlikle olmayacak" dememiş miydi ? şimdi "Çin kulübü faks çekti yoksa son gün bedavaya alıyorduk" diyor ?


kisin insallah :)
 
Hem bir yalanı daha ortaya çıkıyor bu kendi dediklerinden transfer dönemi bitmeden birkaç gün önce kendisi çıkıp "Modeste kesinlikle olmayacak" dememiş miydi ? şimdi "Çin kulübü faks çekti yoksa son gün bedavaya alıyorduk" diyor ?


kisin insallah :)

Faks konusu dogru

Mustafa cengiz trt de levent özcelik'in programinda cin kulubunun faks yolladigini anlatmisti
 
Üst Alt