Albers: "Wesley 2-3 sene daha futbol oynamak istiyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Albers: "Wesley 2-3 sene daha futbol oynamak istiyor"


sneijder_imza_toreninde_konustulX.jpg

Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini koruyan Wesley Sneijder’ın menajeri Guido Albers’in dün yaptığı açıklamalar şok etkisi yarattı. Hollandalı yıldız ile ilgili kesin kararın verilmesi gerektiğini belirten Albers
, “Kulübün tutumu bu noktada çok önemli. Galatasaray, Sneijder ile devam etmek istemiyorsa bunu bize söylemeli. O bir efsane. Galatasaray çok büyük bir takım. Sneijder asla kavga etmek istemiyor. Buradan ön kapıdan çıkmak istiyor. Kesinlikle arka kapıdan değil” dedi.

‘ÇİN’İ REDDETTİK ANCAK…’

Tecrübeli 10 numaranın Cimbom’u çok sevdiğini belirten Albers sözlerine şöyle devam etti: “Wesley 2-3 sene daha futbol oynamak istiyor. Bu süre zarfı içinde Galatasaray’da oynamayacaksa önümüze bakmamız gerekiyor. Çin’den çok ciddi teklifler vardı ama biz Galatasaray için reddettik. Eğer istemiyorlarsa söylesinler. Biz de ona göre hareket ederiz.”

GSC Haber
 
Mental ve fiziksel fit bir Sneijder rahat oynar.

Senin takımın 2 senedir adam akıllı çalışmıyor hiç bir hedefi yok sonra bu ortamda oyuncular niye dökülüyor diyr sitem ediyorsun.

sent via GSC
 
''Çin’den çok ciddi teklifler vardı ama biz Galatasaray için reddettik. ''

Galatasaray için önemli olan iyi bir bonservis elde ederek satış yapmak,Çin kulüplerinin de üçe beşe bakmadığını biliyoruz bu durumda nasıl bizim için reddetmiş oluyor?
 
“Kulübün tutumu bu noktada çok önemli. Galatasaray, Sneijder ile devam etmek istemiyorsa bunu bize söylemeli. O bir efsane. Galatasaray çok büyük bir takım. Sneijder asla kavga etmek istemiyor. Buradan ön kapıdan çıkmak istiyor. Kesinlikle arka kapıdan değil”

Biz hangi efsanemizle düzgün ayrılmışız ki yav?
 
Fenerli beyinsizlerin alexe yaptigini sneijdere yapan ayni kalibrede taraftarimiz var.
Devam boyle sneijderin paraya 5 tane oyuncu oynatiriz gitsin tabi yav.
Götümüz iki tane ısmarlama habere arşa degmis. Dursun basgan çıldırtacak bizi merak etmeyin
 
lan daha kici kirik gomisi alamadilar sneijderin yerine iki tane üst düzey adam alacaklarmis
üst düzey isimler olarak tolga ve erenden bahsediyorsunuz sanirim burada
ramazanda bari icmeyin abi
 
Üst Alt