Albers: "Wesley, Türkiye'yi, İstanbul'u ve Galatasaray'ı seviyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Albers: "Wesley, Türkiye'yi, İstanbul'u ve Galatasaray'ı seviyor"


wesley-sneijder(galatasaray)(20-08-2015)(1).jpg

AJANSSPOR - Galatasaray'ın elinden çıkarmayı düşündüğü iddia edilen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder hakkında menajeri Guido Albers'ten flaş açıklamalar geldi.


İtalyan basınına konuşan Albers, Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un Sneijder hakkındaki sözlerinin hatırlatılası üzerine, "Tudor'un sözleri sorun değil ve Wes'in canını bile sıkmıyor. Teknik direktör net bir fikir belirtti" derken, Tudor'un Sneijder'den çocuk diye bahsetmesinin bir sorun olarak değerlendirilmediğini ifade etti.

Şu anda herhangi bir çözüm aramadıklarını vurgulayan Sneijder'in menajeri, "Şu anda hayır. Türkiye'yi, İstanbul'u ve Galatasaray'ı seviyor. Burada özel bir ilişki var. Teklifler az değil çok ancak gitme planı yok" diye konuştu.

Galatasaray yönetimi ile her gün konuştuklarını vurgulayan Albers, "Onlarla her gün konuşuyoruz, kesin bir tarih belirlemeye gerek yok. Sneijder büyük bir şampiyon ve bir yıl daha sözleşmesi var. Türk oyuncu gibi düşünülen bir şampiyondan bahsediyoruz. (Gülüyor) Galatasaray ile olan bağı özel, bu kulübe çok tutkun" dedi.

Albers son olarak Sneijder'in İtalya'ya dönüp dönmeyeceği yönündeki soruya da, "Çok zor" cevabını verdi.
 
Üc yil önce bile, kac kurtar wesley taglari aciliginda, adamin asla buradan ayrilmayacagini söylüyordum. Zengin bir insan olarak, istanbulun cennetini yasiyor. Ayni zamanda türk insanin da cennetini yasiyor, ne yaparsa yapsin poh poh laniyor. Burnu kanamadi simdiye kadar taraftardan yana.

Isin özü, gitmek istese firsati coktu. Net olarak Tudor´un kendisini istememesine ragmen, kalmak icin direniyor adam.

Yerinde olsam, bende gitmek istemem.
 
Yani STSL'de bu kadar seviliyor adam resmen tapıyor taraftar Wesley'e
bu lig ona çok uygun malum karşısında ki rakipler topa bomba gibi davranırken Wesley arada çıkıp 1-2 clas pas attığı zaman ovv Wesley yıldız oluyor
Çok iyi para kazanıyor

Yaşı ve geleceği malum bir daha büyük bir takımda forma giyemeyeceğini kendine çok iyi biliyor ben olsam ben de ayrılmazdım
 
Kesinlikle kalmali. Yeni kontrat yapilmali ama ayni sartlar altinda degil. Suanda 3.2 milyon euro + 1.3 milyon euro imza parasi aldigi icin bir kesim tarafindan hakli veya haksiz olarak elestiriliyor. Bu parayi bu onumuzdeki sezon da alacak kesin olan bir sey var sa budur. Yapalim 2 yillik kontrat, 2. senesinde toplam 3 milyon euroyu gecmeyecek sekilde bir sozlesme yapilabilir. (imza parasi da icinde tabi)
 
1 yıl sözleşmesi var ve yaklaşık 5 milyon alacak. Yeni sözleşmeyle 2 yıl daha bizle oynasın ama önümüzdeki yıl ve sonraki yıl 3'er milyondan toplam 6 milyon kazansın.
 
İstanbul gibi güzel bir şehirde yaşıyor,5 m € alıyor, leş oynadığı sene bile kendisine tapınan taraftarlar var giderse gerizekalı derim

Böyle bir ortam bulmuşsun maaşını 10 milyona çıkartsınlar iki sene daha kal Wesley

Dünya yıldızı be kardeşim 55 yaşına kadar burda kal çürük portakal reyiz
 
"Tudor'un sözleri sorun değil ve Wes'in canını bile sıkmıyor. Teknik direktör net bir fikir belirtti" derken, Tudor'un Sneijder'den çocuk diye bahsetmesinin bir sorun olarak değerlendirilmediğini ifade etti.

bunu ne zaman demis ki Tudor denilen mal?
 
Üst Alt