Alberto Bartali | Kondisyoner - Sayfa 17 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Gerçekten bu adam sadece devre arası kampı için mi gelmişti acaba antrenman fotoğraflarında filan da görünmüyor

Bu takımın hali ne böyle ?
 
600 pas yaptigimiz, oyunun büyük bir bölümünün yavaş tempoda geçtigi bir maçta takımının 111 kmyi asmasi da gerçekten sevindirici bir gelişme.
 
Ben herhalde gitmiştir dedim. Antrenman fotolarında hiç görünmüyordu çünkü. Fakat Reis tam bir istihbarat ajanı çıktı. Yabancı topraklarda resmi olarak aslında hiç varolmayıp ulusumuz için tehdit oluşturan kişileri bizim ruhumuz duymadan ortadan kaldırıyor. Selçuk'u toparlayan adam bize 1 aylık bi program verse Rambo'ya döneriz herhalde.
 
Normalde koşu mesafelerine çok takılan birisi değilim ama Avrupa arenasında bizden daha büyük bütçeler ile mücadele eden takımların karşısında durabilmemiz için bu koşu mesafelerini yukarı çekmemiz gerekiyor

Onlar 110 km koşuyorsa bizim 120 km koşmamız gerekiyor ki aradaki kalite farkını kapatabilelim ...
 
boş koşmakla olmaz bu işler fizik gücün de yüksek olması lazım. misal selçuk dün sırtı kime dayasa attı kendini. ülkede mal hakemler sayesinde faulleri alıyor ama avrupalı dinlemez bunu. örnek alınması gereken varsa ndiaye ve belhandayı rahatlıkla verebiliriz. düşmekten çok ayakta kalmayı tercih ediyor bu ikili. sebebi de kondisyonları kadar fizik güçlerinin yerinde olması.
 
Al bunu Print Yap ve duvara asmanı öneriyorum. Hemen üstünede şunu yaz

" Büyük lokma ye ama büyük söz söyleme!"

Ekli dosyayı görüntüle 41991

benifica macında neredeydi bu çok koşanlar acaba ?? ben söyleyeyimmi nal topluyordu .. size cevaba gerek yok lakin benim iddiam performans artışı olmaz değildi,benim iddiam yaz dönemi hakiki bir çalışma ile gercek performans ortaya cıkar ve kış dönemi arada bunun mümkün olmadığını,kazancın limitli olduğu idi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
benifica macında neredeydi bu çok koşanlar acaba ?? ben söyleyeyimmi nal topluyordu .. size cevaba gerek yok lakin benim iddiam performans artışı olmaz değildi,benim iddiam yaz dönemi hakiki bir çalışma ile gercek performans ortaya cıkar ve kış dönemi arada bunun mümkün olmadığını,kazancın limitli olduğu idi .
Net kondüsyon çalışması devre arasında etkili olmaz dedin sen. Görüldüğü gibi işe yaramış kondisyon yükleme çakışması. Sonra kıvırmaya çalışıyorsun işte.

Millete cahil demen ayrıca ceza gerektiren bir durum ama çok zeki olduğun için herhalde bunu bilmiyordun.
 
Arkadaşlar yapmayın etmeyin yahu. İsmi Şerefettin, Soyadı Şerifoğlu olan; çiftleşen kedileri avatar yapan muhtemelen küme düşmeme mücadelesi veren eziklik kompleksine sahip bir FB'liyle ciddi ciddi tartışıyorsunuz. Siz de az çılgın değilsiniz ha. :)

Ben engelleyeli haftalar oluyor. Size de tavsiye derim.
Bende'de engelli bayadır ama şu kondisyon işinde bilmiş tavırlarına uyuz olduğum için ve hazır yayıncı kuruluşdan güncel veriler geldiği için önüne servis etme zorunluğu hissettim maalesef :(
 
Yazdıklarımı ortada . Yazdıklarımı okuyup anlayamayan cahildir,devre arası kondisyon yaz dönemi gibi son haddine getirilebilir diyen cahildir,benim sözüm yazılı duruyor silmedim, ayrıca kuyruk acısı ile beni fenerli ilan edenlerin esas kendileri ezik fenerbahcelidir.
 
Net kondüsyon çalışması devre arasında etkili olmaz dedin sen. Görüldüğü gibi işe yaramış kondisyon yükleme çakışması. Sonra kıvırmaya çalışıyorsun işte.

Millete cahil demen ayrıca ceza gerektiren bir durum ama çok zeki olduğun için herhalde bunu bilmiyordun.
Sen önce benim yazdıklarımı iyi oku ondan sonra kimin kıvırdığını konusalım
 
Üst Alt