Alberto Bartali | Kondisyoner - Sayfa 30 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Fatih Terim, Alberto Bartali'den takıma gegenpressing'e dayalı oyun formatına göre yükleme yapmasını istedi.


Serie C ekiplerinden Catania'dan teknik kadroya dahil ettiği kondisyoner Alberto Bartali
Serie C’den Galatasaray‘a .



İlk yarıda takımın erken düşmesi, futbolcuların fizik kapasitelerinin yerinde olmaması sebebiyle ağır eleştiriler alan Bartali, durumu oyuncuların yaşlı olmasına bağladi.

Bence bu Adam yetersiz.
 
Bu adam suclu degil.

Takim 90 metrede futbol oynuyor. DOS ve OOS arasinda 60 metre var. Devamli rakibe oyunu kabul ettirme istegi yuzunden bir suru top kaybi yapip oyuncularin sprint yapmalarina neden oluyoruz. Buda oyunculari gereksiz yere yoruyor.

Adam gibi kompakt oynamamiz lazim.

Forvet ve stoperin arasi en fazla 45 50 metre olmali.
 
Bu sezon bitti sayılır ama gelecek sezon için lig biter bitmez gönderilmeli.
Bence teknik kadroyla da devam edilmemeli.Belli ki artik olmuyor.Ciddi form dusuklugu ve oyun okuma problemi var.Fatih Terim denildiginde hala icin titrer ama artik hica da eski konsantrasyonunu ve heyecanini kaybetmis.Yanindaki gereksiz kalabaliklari zaten saymiyorum.
 
Konusu gelmişken yazayım la ben Prandelli dönemi gibi olacağını düşünmüştüm benzer bir durum var galiba. Bu adamların yaptıkları işi daha ziyade ligin 2.yarısında ve sonlarda kendini gösteriyor galiba, Prandelli döneminde de bir benzeri olmuştu. Şu an bizim takım zımba gibi Feghouli bile hızlanmış sanki.
 
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılarından Levent Şahin, 12 Haziran'da başlayacak lig maçları öncesi fiziksel hazırlık konusunda dümene geçti. Galatasaray'da kondisyoner Alberto Bartali görevinden ayrıldı mı? Yaşanan gelişmeler ve detaylar haberde...
Bartali dönemeyince görev Levent Şahin'e verildi
Skorer'in haberine göre; kondisyoner olarak Galatasaray'da görev yapan Alberto Bartali, ülkesi İtalya'dan dönemedi. Koronavirüs tehdidi sebebiyle, artık gelse bile Bartali lige yetişemeyecek. Bu nedenle takımı hazırlamak Levent Şahin'e kaldı.

Terim'in en güvendiği isimlerin başında geliyor
Levent Şahin'in kondisyon konusunda uzman olduğu, antrenmanları organize ettiği ve Fatih Terim'in bu konuda en güvendiği isim durumunda olduğu ifade edildi.
Terim teşekkür etti
Terim teşekkür etti

Bartali'yi aratmayan Levent Şahin ile beraber performans ekibine de bir teşekkür Fatih Terim'den geldi.
Terim, gerektiğinde devreye giriyor
Terim, antrenman metotları ve kondisyon konusunda direksiyonu Şahin'e bıraktı. Sadece gerektiğinde ikazlarını yapıyor.

Hazırlık maçı sıkıntısı yaşanıyor
Bu arada Galatasaray, lige hazır hale gelebilmek için çalışırken, kendilerini sınayabilecek bir takım bulamamanın da sıkıntısını çekiyor.



by arazi
 
Üst Alt