Aldığı Paranın Hakkını Vermeyen Futbolcular Gönderilmeli | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aldığı Paranın Hakkını Vermeyen Futbolcular Gönderilmeli


Kale:

MUSLERA: Mac basilarla birlikte 4 milyon euro'ya kadar cikan bir ücreti söz konusu. Hayir as kaleciye neden mac basi ücreti ödenir? 1.5 milyon euroluk bir kaleci de Muslera'nin verdigi katkiyi rahatlikla verir. Kalmak istiyorsa ücretini Mariano seviyesine cekmeli.

Defans:

MAICON: Kadro disi oldugu icin fazla söz etmeye gerek yok. 2-5 arasi bir rakama satilir.

SEMIH: Kiralik olsa da yillik ücreti 1 milyon euro'nun üstünde hesaba göre. Kesinlikle Prag'a dönmeli.

AHMET: Menajeri bunu bir yerlere pazarlamali. 1 milyon euro garanti ücret alip da bu kadar kötü stoper olamaz. Marcao'dan fazla para aliyor.

Orta Saha:

FERNANDO: Takimin fiyat-performans olarak en kötü 2 futbolcusundan biri. 3.5 milyon euro garanti parayi cebe indirip bu kadar kötü oynamasina madalya verilir.

DONK: Yedek olup 2 milyon euro kazanmak? Güzel dünya.

SELCUK: Hic bir ise yaramayip yedek olarak 3 milyon euro kazanmak? Güzel dünya. Takimin fiyat performans olarak en rezil futbolcusu.

NDIAYE: Osmanli topcusu diye dalga geciliyordu ama oyun zekasi olmadigi icin takim islemeyince foyalari ortaya cikiyor. 1 milyon euroya bundan daha iyi oyuncular bulunur. Üstelik neredeyse 3 milyon euroya yakin para aliyor.

BELHANDA: Elalemin kiraladigi 10 numara 5 dakikada 2 gol atarken bu 20 macta bir kaleyi tutturuyor. Kesinlikle satilmali.

FEGHOULI: Kalite olarak Belhanda'nin önünde olsa da 4 milyon euroluk top oynamadigini herkes görüyor. Mümkün mertebe elden cikarilip daha maliyetsiz ve daha fazla katki yapacak oyuncu bulunmali.

Forvet:

EREN: Kadro disi oldugu icin yorumlamaya gerek yok. Defolup gidiyor bir kac ay sonra.
 
Üst Alt