Alex: "Bu adamı kaçırma!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Alex: "Bu adamı kaçırma!"


Brezilya'da onun gibi bir yetenek yok... 3 yıl sonra 100 milyon euro'ya satarsın...



Fenerbahçe, transferde öncelikle ön libero ve forvete takviye yapmaya çalışırken, Alex de Souza müthiş bir orta saha oyuncusunun ismini gündeme getirdi. Kaptanın, bizzat Aziz Yıldırım'a "Bu adamı kaçırma başkanım" dediği bu futbolcu, Brezilya'nın futbol sahnesine çıkardığı son süper yetenek Ganso'dan başkası değil. Alex, Santos formasıyla fırtınalar estiren ve bonservisi 25 milyon euro olan Ganso için Aziz Yıldırım'a şunları söyledi:



"Şu an biraz pahalı gelebilir ama Fenerbahçe'de Avrupa vitrinine çıkarsa herkes onu konuşur ve üç yıl sonra da değeri 100 milyon euro'yu bulur. Brezilya'da onun gibi bir yetenek yok. Ülkede herkes onu konuşuyor. Avrupa'da başka bir takım onu almadan harekete geçmek gerek, yoksa çok geç olur. Transfer edilirse Fenerbahçe uzun yıllar orta sahada sıkıntı yaşamaz. Onunla Milan da ilgileniyor ama ikna etmek için ben de devreye girerim."



Transferi oldukça zor



Alex, Brezilya'nın en iyi 10 numaraları arasında gösterilen Santos'un maestrosu Ganso için başkanı Aziz Yıldırım'a sürpriz bir teklif götürdü. Kaptan, "Veliahtım" dediği yakın dostu 22 yaşındaki yıldız için, "Transfer edilirse, birkaç sezon içinde rahatlıkla onu 100 milyon euro'ya satabilirsiniz" dediği öğrenildi. Yıldırım'ın Alex'in teklifini Aykut Kocaman'la paylaştığı, bu oyuncu için bir ön araştırma başlatılacağı belirlendi.



26.5 milyona serbest



Santos'la 2015 yılına kadar sözleşmesi olan Ganso'nun değeri el yakıyor. Kontratında "26.5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi yazıyor. Ancak yıldızından köşeyi dönmek isteyen Santos'lu yöneticiler, Ganso'nun kontratını daha da uzatmak ve yeni sözleşmesine "50 milyon euro'yu getiren alır" maddesi eklemek istiyorlar. Bir kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Ganso, o maçta da Kaka'yı kesmişti.



Onun gibisi hiç gelmedi



Brezilya'nın Diario Do Grande gazetesi, Ganso'nun adını geçen aralık ayında Fenerbahçe ile anmıştı. Santos'ta oynayan Galatasaray'ın eski yıldızı Elano, kanatlarda da oynayabilen müthiş solak için, "Onun gibisini hiç hatırlamıyorum. Belki de sadece Alex ile kıyaslanabilir" demişti.



Alex: Bu adamı kaçırma - 10 Haziran 2011 Cuma 10:01
 
Cevap: Alex: Bu adamı kaçırma!



evet gercekten de hic kesfedilmeyen bir yetenek :asd: Alex ancak Maldonado'yu onerir yalan haber bir de konusmaları vermişler
 
Cevap: Alex: Bu adamı kaçırma!



Ganso bir röportajında idöl olarak Alex'i söylemişti hatta şaşırmıştım.



onun dışında alex twitterdan gansonun fenere gelmesinin imkansız ayrıca italyaya gideceğini söylemişti. yani haber yalan.
 
Cevap: Alex: Bu adamı kaçırma!



100 milyon euro ya satarlarmış nereye satacaklar ne zaman adam satmışlar. sizin habercilik anlayışınıza xD xD zaaaaaaaaaaaa xD
 
Cevap: Alex: Bu adamı kaçırma!



Ganso mu ? Ne Ganso'su ? Ganso'nun ne işi var la bizim ülkede ?



O değil de dün berberde sıra beklerken Habertürk'ün spor ekini okuyordum.Trabzon'un yeni transferi Paulo'yu Ganso sanıyor haberi yapanlar.Brezilya'da geleceğin yıldızı olarak gösterilen Paulo H.. falan diye uzayıp giden saçma sapan bi haber. Bu adamlar bu ülkede bu işten ekmek parası kazanıyor işte.Sonra da diyoruz ki ülke futbolu gelişmiyor.Tabi gelişmez amg.
 
Cevap: Alex: Bu adamı kaçırma!



Öf ulan yeter gına geldi yalan haberlerinizden, Alex Ganso'yu önerir, Guti'ye Beşiktaş tam yetki verir. Adamlar şu anda tatilde, kimin transfer olduğundan haberleri bile yok belki, umurlarında da değil.
 
Cevap: Alex: Bu adamı kaçırma!



Fener bu adama 25 milyon verip alırsa kesin elinde şişer hiç şüphem yok :asd: Ya sakatlanır ya da başka bişey olur..Keşke alsalar :asd:
 
Cevap: Alex: Bu adamı kaçırma!



Daha yukarıdaki mesajı yeni yazdım Taffarel'in Fabiano'yu getireceği haberi çıktı karşıma. Sanki bu ülkeler köy, herkes bacanak, kuzen, emmi ilişkisi içinde. Çağırınca hemen "ne de olsa memleketlimiz" deyip gelecek sırf kulüpte kendi memleketinden adam var diye. :asd: Nasıl bir hayal gücü anlamadım ki...
 
Cevap: Alex: Bu adamı kaçırma!



Aleks: Baskanim, Ganso'yu alalim..

Yildirim: Bu Ganso senin gibi kac tane ediyoy?

Alexs: Benim kadar etmez ama iki topuz eder

Yildirim: Bos veyelim o zaman.

Topuz: Baskanim, Bir alex edince bisey yok, iki topuz edince auuuvvv!!!
 
Cevap: Alex: "Bu adamı kaçırma!"



Haberin yalan olduğunu düşünüyorum, Ganso'nun peşinde büyük kulüpler vardı. Kaliteli bir oyuncu, stilini de Rivaldo'ya benzetmiştim ben, raket gibi bir sol ayağı var.
 
Üst Alt