Alex: Özer Arda´dan daha iyi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Alex: Özer Arda´dan daha iyi


"Özer, Arda'dan daha iyi"



Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, yeni takım arkadaşı Özer Hurmacı'yı yere göğe sığdıramadı. Yedek kulübesinde oturup Özer'i izlemenin bile keyif olduğunu belirten Alex, "Arda da çok iyi oyuncu ama Özer ondan çok daha iyi" dedi.



Türkiye Arda’yı tartışıyor. Son günlerin en gözde ismi hiç kuşkusuz Arda Turan. Ancak buna itirazı olan biri var. Sadece Arda değil, Özer de Türk ve Avrupa futboluna damga vuracak bir isim diyen Alex, her fırsatta övdüğü genç yıldız için ilginç sözler sarfetti. İşte kaptanın, Özer Hurmacı ile ilgili ilginç ve gündem yaratacak sözleri:



10 NUMARAYI ONA BIRAKIRIM

“Ben F.Bahçe’de çok mutlu günler geçirdim, halâ da geçiriyorum. Bu seneden sonra bir yıl daha forma giyip, artık ülkeme döneceğim. Ancak en çok sevindiğim konu Özer Hurmacı gibi bir yeteneğin takıma kazandırılması. Benden sonra 10 numarayı hak edecek, taşıyacak, gerekliliklerini yerine getirecek Özer’in takıma katılması F.Bahçe camiası için mutluluk verici. 10 numaralı formamı kesinlikle gözüm kapalı ona teslim edeceğim.



ARTILARI DAHA FAZLA

Dünya futbolu yakın zamanda Arda’yı konuşacak. Arda çok yetenekli bir oyuncu. Arda’ya Türkiye sahip çıkıyor. Bu da onun için avantaj. Ancak Özer’in artıları Arda’dan daha fazla. İkisi de Türk futboluna çok şeyler kazandıracak önemli yetenekler. Özer hem teknik hem daha güçlü. Türkiye bu önemli iki yıldızla büyük başarılara imza atacaktır. Özer tamamiyle iyileşti. Üzerindeki korkuyu da attıktan sonra meziyetlerini yansıtmaya başlasın, Arda kadar gündemde kalacak ve medyada belki de daha fazla yer bulacak bir yetenek.



YEDEK KALIP İZLEMEK İSTERİM

Antrenmanlara daha yeni yeni kendini vermeye başladı. Bazen idmanda durup onu izleyesim geliyor. Öyle güçlü, öyle yetenekli, öyle hırslı ki, bazen ondaki güç bende olsaydı diye içimden geçirmiyor değilim. Artık toparlandı ve maçlarda oynayacak duruma geldi. Özer sahada her mevkiide oynayabilecek yeteneğe sahip bir oyuncu. Onunla yan yana oynamak bir keyif olur, ama bazı maçlarda onun ilk 11’de oynaması için yedek soyunup kenardan izlemeye bile razıyım.



Onu seyretmek gerçekten çok büyük bir keyif. Türk futbolu Özer ve Arda gibi iki önemli yıldızı kazandığı için mutlu olmalı. Böylesine önemli yıldızlar sık sık yetişmiyor. Türkiye’nin sahip çıkıp bu oyunculara destek vermesi gerek.”



Kaynak: Vatan



Ya bu bütün futbolcular Daumla birlikte Koko partimi yapıyor anlamadım:D

Hepsi kafayı sıyırmış
 
Cevap: Alex: Özer Arda´dan daha iyi



Birisi der Kewell'ı kim tanır,Öteki der Özer Arda'dan daha iyi.Vallahi çok gülüyorum.Allah sizi beter etsin inşallah.
 
Cevap: Alex: Özer Arda´dan daha iyi



Lig radyoda duydum bu açıklamayı, onlar da epey dalga geçtiler. Atilla Gökçe dahil. :)
 
Cevap: Alex: Özer Arda´dan daha iyi



mALEX mAlex mALEX:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:



he aleks he zaten halamın bıyıgı olsa amcam olurdu
 
Cevap: Alex: Özer Arda´dan daha iyi



O değilde Fenerbahce'nin her konusunda Arda var. Bu kadar mı feci koymuş size ?
 
Üst Alt