Alex Türk vatandaşı oluyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Alex Türk vatandaşı oluyor!


Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızından beklenen hamle geldi...





Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Alex de Souza, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Türk olma isteğini iletti.



Ayrıntılar az sonra...
 
Cevap: SON DAKİKA: Alex Türk oluyor!



Iyi de bunda ne var ? Turk statusunde oynamaktan bahsedilmiyor ki , sadece vatandaslik istemis. Boyle degerli ve basarili bir futbolcunun Turk vatandasligina gecmesine neden uzulelim ?
 
Cevap: SON DAKİKA: Alex Türk oluyor!



Merak etmeyin hocam Alex öteki senede oynar sonra gerisini getiremez artık ....



Önemli olan Alex'in oynaması değil,önemli olan bu Türk vatandaşı olmanın bu kadar basitleşmesi.Alex'in bir kelime Türkçe konuştuğunu duydun mu hiç?Ya da Alex'in futbolu bıraktıktan sonra Türkiye'de yaşayacağını düşünüyor musun?
 
Cevap: SON DAKİKA: Alex Türk oluyor!



Ciddiyim babasının Türk pasaportu var ve adam Türkçe'yi konuşmaya başladı, baya baya ilerlemiş seviyesi.Kesinlikle Cana Alex'ten fazla hakkeder Türk olmayı. Seneye zorlanmalı.
 
Cevap: SON DAKİKA: Alex Türk oluyor!



Lugano'nun ayağa basması, Şükrü Saraçoğlu'nda küfür ve yabancı madde atılmaları, Fenerbahçe'nin hakemle son dakika 3 puanı alması. Bunları gündemden düşürmek için en sonunda Alex'i Türk'de yaptılar. Nasıl gündem değiştirceklerini çok iyi biliyorlar. Bakın şuan bir kişi Fenerbahçe'nin stadı kapanmalı neden demiyor? Veya Lugano sene sonuna kadar ceza almalı neden demiyor?
 
Cevap: SON DAKİKA: Alex Türk oluyor!



Olsun artık ya adam kaç yıldır ülkemizde top koşturuyor ve vatandaşlık isteğinde bulunmuş Başbakan'dan, Jaba mı Tita mı tam emin değilim ama ikisinden biri Türk statüsünde, keza Nobre de Türk statüsünde, sorun yok yani bence.
 
Üst Alt