Alexandre Lacazette Resmen Arsenal'de! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Alexandre Lacazette Resmen Arsenal'de!


laca2-large_trans_NvBQzQNjv4BqtR1WRZ4lb6BOb1-FBRpn-iNC_PwbH86OaNSIYzxn2PM.jpg

Arsenal transfer rekorunu kırarak Lyon'dan Alexander Lacazette'i kadrosuna kattı.

Transfer sezonunun başladığı andan itibaren Alexander Lacazette'i kadrosuna katmak için yoğun uğraş veren Arsenal sonunda muradına erdi. Oldukça uzun görüşmelerin sonucunda Londra ekibi, kendi transfer rekorunu kırarak Lyon'un Fransız golcüsünü transfer ettiğini resmen duyurdu.

26 yaşındaki oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalayan Arsenal'ın bu transfer için bonuslarla birlikte kasasından tam 60 milyon euro çıkacak. Lyon cephesinden yapılan açıklamada, Arsenal'ın 53 milyon euroluk garanti bedelin yanı sıra performansa dayalı olarak 7 milyon euro ek ödeme yapacağı duyuruldu.

Lacazette transferiyle birlikte hem Arsenal hem de Lyon kulüpleri kendi transfer rekorlarını kırmış oldu. Daha önce Mesut Özil'i 47 milyon euro karşılığında Real Madrid'den transfer eden Arsenal için bu rekor tarihe gömülürken, Lyon da geçtiğimiz günlerde Corentin Tolisso'yu Bayern Münih'e 41.5 milyon euro karşılığında gönderdikten sonra oyuncu satışında yeni bir kulüp rekoruna imza atmış oldu.

İngiliz basınında yer alan haberlerde ise, Lacazette'in Arsenal'dan senelik 11 milyon euro ücret alacağı iddia ediliyor.

Lyon formasıyla 2010 yılından bu yana 106'sı Ligue 1'de olmak üzere toplam 135 gole imza atan Alexander Lacazette, Arsenal'a transfer olan 30. Fransız futbolcu oldu.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bu yeni henry enflasyonunu napacağız ya

karar verin martial mi mbappe mi lacazette mi

hayırlı olsun ama sanchez giderse bi halta yaramaz bu transfer
 
Senelerdir cimrilik yapıp Giroud kazması yerine şu takıma forvet almayan Wenger'in...

Neyse hayırlı olsun. Çok iyi transfer. Piyasayı da düşünürsek bence ucuza bile gitmiş.
 
Çok iyi herif ya Beşiktaş maçında şut stilinin muhteşem olduğunu görmüştüm.Çok kaçırmıştı ama hepsi direklerdeydi.
 
Üst Alt