Ali Dürüst, Apar Topar Romanya'ya Uçtu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Dürüst, Apar Topar Romanya'ya Uçtu!


2123352.jpg

Futbol Federasyonu, milli takım patronluğu için Mircea Lucescu’da karar kıldı. Şenol Güneş için hamle yapan Yıldırım Demirören, Beşiktaş’ın sıkı direnciyle karşılaştı.

Sonrasında Abdullah Avcı gündeme geldi, Göksel Gümüşdağ set çekti. Fikir birliğine varılan isim ise Mircea Lucescu oldu. Rumen hocanın yakın dostu TFF Başkanvekili Ali Dürüst apar topar Romanya’ya gitti.

Yıldırım Demirören, Beşiktaş’a 100. yıl şampiyonluğunu yaşatan Lucescu’nun ikna edilmesi için Ali Dürüst’ü görevlendirdi. Galatasaray’da çalıştığı dönemde Fransızca bilen Dürüst ile iyi ilişkileri olan Luce’ye, en az iki yıllık bir kontrat teklif edilmesi kararı alındı. Dürüst, Riva’daki tesislerden hızlıca ayrılarak TAROM Hava Yolları’nın uçağı ile Bükreş’e uçtu. Dürüst, dün akşam Luce’ye resmi teklifi iletti. Bugün büyük bir aksilik olmazsa Lucescu’nun Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü olması bekleniyor.

IHA
 
Ulan şerefsizler söz konusu Terim olduğu zaman siyaseti bile devreye koyup Terim'le aramızdaki bağı kopardınız. Şimdi ihale kendi teknik direktörlerinize kalınca biriniz direnç gösterirsiniz, diğeriniz set çekersiniz.
 
geç kaldın çakma Galatasaray'lı.

Dursun Özbek bile senden daha fazla risk daha fazla sorumluluk almıştır.
 
bu tff resmen yol kesen gaspçılara döndü. takımların görevdeki t.direktörlerin aklını çelecek kadar ahlaksız bi türk takımının görüştüğü adama salça olacak kadar utanmaz bi kurum oldu. etik ve ahlaki değerleri koruması gereken kuruma bakın ne hale gelmiş
 
Fatih terim görevden alindiginda görevinden istifa etmesi gerekirdi.kimse federasyonda Galatasaray ı temsil ediyor demesin.gecen sene penaltılar kırmızı kartlar verilmezken bir kez hakkımızı savunmuş mu?

Zaten etliye sütlüye karismaz Ali Dürüst.

TFF Besiktas'in eline gecmis iyice, resmen dogradilar bizi gecen sezon. Bir de berbat ötesi yönetilen bir Galatasaray dan korkup dogradilar basimiza is cikarip sampiyon olmasinlar diye. Dogramasalar sampiyon olurduk falan diye bir iddiam yok ama resmen hakkimizi yediler hem de göstere göstere.

Adil bir ortam olsun sampiyon olmayalim sesim cikmaz, ama resmen tarafli bir tutum sergilendi. 8-9 tane penaltimizi calmadilar, hic bir Allahin kulu da sesini cikarmadi.
 
O ikisi ve Terim olmasa yere göğe sığdıramadığınız Aysal'ın hiçbir sportif başarısı olmazdı futbolda.
hep bunu söylüyorsunuz da aysalın sadece futbolda başarısı yoktu ki bütün amatör branşları da şaha kaldırdı. erkek basketbol takımını 20 küsür sene sonra şampiyon oldu kadın basketbol takımı avrupa şampiyonu oldu bunlar da terim sayesinde olmadı herhalde. şimdi bütün amatör branşlar çöplüğe döndü.
 
Üst Alt