Ali Dürüst: "Yabancı sayısını kısıtlama planımız yok" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Dürüst: "Yabancı sayısını kısıtlama planımız yok"


TFF Başkanvekili Ali Dürüst, yabancı oyuncu sınırı tartışmaları ve video hakem sistemiyle ilgili beIN SPORTS'a önemli açıklamalar yaptı.

Geleceğin milli takımını yaratmaya başladıklarını söyleyen Dürüst, video hakem konusunda da "Çalışmalar devam ediyor. Hazır olur olmaz video hakem sistemine geçeceğiz. Video hakem futbolun akışına sıkıntı vermeden çalışacak ve Türk futbolunu rahatlatacak" dedi.


Ali Dürüst, yabancı kuralı tartışmalarıyla ilgili ise "Federasyon kulüplerin federasyonu. Şu naki kural, 2 yıl önce kulüplerle birlikte çıkarıldı. Bugün için kısıtlama gibi bir planımız yok. Ancak kulüplerle bir araya gelip, alt yapıdan gelen oyunculara daha fazla forma verilebilir mi diye görüşeceğiz. Ama bir kısıtlama söz konusu değil." ifadelerini kullandı.


Kaynak : beIN SPORTS
 
beIN'de cikmasi cok cok iyiye isaret

beIN'in tarafi belli diyebiliriz yani

Zaten basindan beri muhim olan beIN'in tavriydi. Malum siyasiler bile Katarlilarin kuklasi bir noktada. Musluk Katarlilarda keza.
 
Pek ciddiye almamak lazım Aliyi.Malum bizde yöneticiyken transfer sezonunun bitmesine 5 gün kala daha zamanımız var acelemiz yok gibi komedi açıklamaları hala hafızamda.
 
Bein babasının hayrına o kadar parayı gömmedi herhalde. Yabancı kısıtlaması bu ligi izlenmez hale getirir. Beş kuruş değeri kalmaz.
 
Bu ülkede malum kişinin dediğinin olmadığı herhangi bir durum var mı? Olmazsa büyük süpriz olur


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Her işimiz saçma sapan anasını satayım, kimse tam olarak neyin ne olduğunu bilmiyor. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor.
 
Üst Alt