Ali Ece: "Lucescu boştayken bu fırsatı kaçırmam, hemen getiririm" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Ece: "Lucescu boştayken bu fırsatı kaçırmam, hemen getiririm"


Galatasaray'ın Östersunds deplasmanında mağlup olmaısyla ilgili spor yorumcusu Ali Ece sert eleştirilerde bulundu.

"Galatasaray'daki bazı oyuncuları Östersunds'a bedava versen oynatmazlar. Çünkü maaşları çok yüksek, kalitelerine oranla. Ahmet Çalık, ne yapıyorsun abi? Kendi kendine feyk attı. Rtük olmasa Galatasaraylı bazı oyuncularla ilgili ağır konuşacağım da neyse. Bu rezalet nedir? Skandal resmen. Östersunds geçen sezon Süper Lig'de olsa ligde zar zor kalırdı herhalde.

Adaletli bir sonuç çıktı. Bir kere Tudor deplasmanda nasıl oyun oynanması gerektiğini bilmiyor. Kariyerinde de zaten 25 maçta 6 galibiyeti var deplasmanda. Küçük oyun oynatıyor.

1-0 yeniliyorsun Gomis oyundan alınır mı? Gomis ön direğe koşuyor, Linnes arka direğe orta yapıyor. Gomis arka direğe koşuyor, Carole orta bile yapamıyor. Tolga Ciğerci hiçbir işe yaramıyor zaten. 10 üzerinden 1 bile vermem. Orta sahada 3 adam var, oradan alsana birini. Sinan Gümüş'ün 10 numara da ne işi var. Büyük teknik direktör hatası var.

Bu orta sahada Sneijder oynayamaz öyle mi? Sneijder savunmanın önünde bile hepsinden iyi oynar. Sneijder'i nasıl almazsın ya? Sanki takımında Hagi var! Ne Hagi'si, Lincoln bile yok. Bu nasıl bir saçmalıktır ya. Galatasaray'da ben olsam yarın sabah "Hop, hocam güle güle" derdim. Mircea Lucescu boştayken bu fırsatı kaçırmam. Lucescu'nun yanına da Ümit Davala, Hasan Şaş gibi birini koyarım ve turu geçerim."

Galatasaray'da Tudor'a olay eleştiri! 'Hemen kovarım, Lucescu'yu getiririm'


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
aklın yolu bir. bu enkazı terim ve lucescudan başkası bu dakikadan sonra imkanı yok toparlayamaz. sezon sonu tudorla yollar ayrılıp iyi bi t.direktör ile de bu toparlanma sağlanabilirdi ama jor da yapılan hata yapıldı ve yine vasıfsız kendini kanıtlamamış bi t.direktöre emanet edildi takım. manciniden sonra gelen 5 t.direktör de birbirinden kötüydü prandelli overrated, bize uymayan çağdışı anlayışı olan bi adamdı ama geriye kalan 4 adam da net kötü t.direktörlerdi
 
Hagi'ye zaman verilince neler yapabilecegini gosterdi. Adami bi iki sene ust uste tutamadik. Gelip hokus pokusla herseyi halletmesini bekledik. Pino'yla sarpla..
 
Çok sıkıcı işler abi bu tekdüzelikten kurtulmak için Tudor kamili bile kalsın derim ben, yönetim değişsin artık.
 
Ali Ece boşuna konuşma kardeşim. Senin gibi futbol aklı olan adamları kaale almazlar bizim kulüpte. Bizim kulüpte ancak YİYİCİ KÖPEK LİSE TAYFASI vardır. Başka da bir yol olmaz bu kulüpten.
 
Dursun Özbek'te biraz şeref varsa istifa eder. Yerine seçilecek Başkanın ilk tercihi zaten Lucescu olur.

Win-Win.
 
en azından sportif hoca olarak gelsin öteki tarafa gidene kadar kalsın. igor'da luce ye baglı olsun.

takımdan gidecek veya kalacak tüm topcuları luce belirlesin.
 
tudor ne kadar yetersizde olsa sorun o değil beksiz orta sahasız kanatsız takım oluşturan alagavat dursun ve ekibinde yönetim değişmeden kötü günlerden başka birşey görmeyiz
 
Üst Alt