Ali Ece: "Nereye geldiğini anlamamış!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Ece: "Nereye geldiğini anlamamış!"


Dvm7UUjXQAAQNnn.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından konuşan yazarımız Ali Ece, Diagne'yi eleştirdi!

Galatasaray, Başakşehir'in kazandığı haftada puan kaybı yaşayarak zirve yarışında yara aldı. Sarı Kırmızılı ekip puanını 46 yaptı. Düşme potasında zorlu bir yarış veren Erzurumspor ise 1-0 öne geçtiği maçtan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Dadaşlar da puanını 22 yaptı.

Karşılaşmanın ardından konuşan Ali Ece, "Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un takımdan ayrılmasıyla Fatih Terim birçok oyuncuyu olumlu yönde etkiledi ama Diagne durumdan etkilenmemiş ve nereye geldiğini anlayamamış. Diagne'nin saha içerisindeki davranışları Fatih Terim'e ters. Sırf gol atamaması değil mesele! Pozisyonlardan erken ümidini kesmesi, ayakta kalamaması gibi faktörler Fatih Terim'e ters... Kostas Mitroğlu kalsaydı belki gol atabilirdi" dedi!
 
Adamın bandana takmasının bir nedeni varmış. Fotoğrafta şebek gibi çıkmış. Bandana takınca en azından orangutan gibi oluyor.
 
Biliyorum ama Mitroglou da bence Diagne kadar sorunlu şu anda. Maç içinde 1 bilemedin 2 tane reaksiyonu oluyor o da ceza sahası içinde topla buluşabilirse

Acilen bizim bu Diagne ve Mitroglou dan en iyi şekilde faydalanmayı öğrenmemiz gerekiyor ...
 
Transfermarkt sitesindeki verileri inceleyen adam bu adama bonservis verilmemesi gerektiğini anlardı. Bonservis verilerek büyük hata yapıldı bu adama.
 
Laf olsun diye son güne transferi birakip bunu alirsan böyle elinde patlar. Bu adami transfer ederkene acaba hic düsünülmedimi bu herif nasil atmis acaba bukadar golü? ve bu golleri bizde devam edebilirmi diye?

belliki edilmemis nasil olsa kasimpasada 20 tane salladiysa galatasaraya gelince bir okadarini daha atar dediler ama unuttularki diagne besleyen adamlar vardi kasimpasada al da at denilen sekilde bizde böyle adamlar olmadi icin de birden öyle ortada kaldi gol atamayinca da bu adam ne ise yariyor mac boyu yaw cekildi
 
Üst Alt