GSC Portal - Ali Fatinoğlu: "Mustafa Cengiz, cumartesi gününden sonra olmayacak" (22.05.2018) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Portal Ali Fatinoğlu: "Mustafa Cengiz, cumartesi gününden sonra olmayacak" (22.05.2018)


891845.jpg

Galatasaray başkan adayı Ali Fatinoğlu, yaklaşan seçim öncesi flaş açıklamalar yaptı. Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in seçilmeyeceğini iddia eden Fatinoğlu, UEFA toplatısı ve Galatasaray'ın geleceği hakkında ayrıca seçilmesi halinde hayata geçireceği yönetim tarzı hakkında da konuştu

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Fatinoğlu şunları ifade etti

"Galatasaray'ın şampiyonluğu Gençlerbirliği mağlubiyetinden sonra İstanbul'da havalimanında taraftarın desteğinden sonra kesinleşti. Orada gördüklerimden sonra kesin karar verdim ve zaten şampiyon olacağımızı da yazdım. "

"Galatasaray'ın sorunları biliyorsunuz, ben zaten proje üretim merkezinin başındaydım. Şimdi bunları kim yapabilir diye her işin sorumlulularını belirledik. Bu projelerin başındaki kişiler hiçbir beklentisi olmadan ve maddi bedel almadan görev yapacaklar. En önemli şey olan, sevgi ve dayanışma boyutunu hayata geçireceğiz"

"Mustafa Cengiz geldiği için değil. Galatasaray'ı kişilere indirgersek ona yakıştıramam. Koskoca Galatasaray'ı yerin dibine sokar. UEFA kalkıp Mustafa Cengiz'i mi kaale alacak. Bu komik bir cümledir"

'Dursun Özbek UEFA sürecinde Galatasaray'ın başında olsaydı ceza olurdu'

"Fatih Altaylı'nın söylediği cümle doğrudur. Dursun Bey 3 yıllık başkanlık yapmış olacaktı ve taahhütleri vardı. Bu imza sahibi yani taahhüt ettiklerini yapamazsa bir kişi tabii cezayı alır. Dursun Özbek UEFA sürecinde Galatasaray'ın başında olsaydı ceza olurdu. Galatasaray'ın bugünkü zararı 420 milyon. Dursun Bey UEFA'ya verdiği listede harcayacağı parayı söylemişti iki katından fazla para harcadı"

'Galatasaray'ın varlık toplamı, sistem itibariyle ceza almamasını sağlar'

"Mustafa Cengiz'in kendisinden dolayı değil Dursun Özbek'in yokluğu önemliydi. Kim başkan olursa olsun yeni projelerle gelen kişi olacaktı. Mali tabloları bilen, bilançoyu bilen bir heyetin gitmesi lazım. Bizim giden heyetimiz kasayı anlatıyor. Galatasaray'ın varlık toplamı, sistem itibariyle ceza almamasını sağlar fakat bu yönetimle iki sene sonra her şey negatife düşer."

"Mustafa Cengiz Cumartesi gününden sonra olmayacak"

"Mustafa Cengiz Cumartesi gününden sonra olmayacak. Anapara ile ilgili stratejisi olması lazımdı ama gelen parayı kullandı. Galatasaray'ın tüm çalışanları söylüyor, yaka silkiyor hepsi Mustafa Cengiz'in oğlu, damatı vs. Mustafa Cengiz sürekli söylüyor oğlum böyle dedi oğlum böyle söyledi. Galatasaray'ı kim yönetiyor. Özbek kardeşler en azından iki kişiydi"

"Mustafa Cengiz'e fatura edeceğim"

"Pazar günü ilk işim PR firmalarını, yemek faturalarını hepsini çıkartıp Mustafa Cengiz'e fatura edeceğim. Galatasaray Genel Kurulu, çok akıllı bir kuruldur. Bu kadroya hiç kimse dikte edemez. Galatasaray'ı kim daha iyi yönetecekse onu seçerler. Galatasaray genel kurulu Mustafa Cengiz'in ne yaptığını biliyor. Galatasaray başkanı algıya oynamaz."

'Fatih Terim gibi futbolu çok iyi bilen birisi...'

"Başkan Adayı olarak hiçbir adayımız Fatih Terim ile görüşmemiştir. Medya üzerinden takımın arkasında olduğumuzu belirttik. Fatih Hoca bir tatil yapsın. Cumartesi kazandığım zaman akşam kendisi ile toplantı yaparım. Şampiyonlar Ligi'nde nasıl başarılı oluruz oturup konuşuruz."

"Fatih Terim gibi futbolu çok iyi bilen birisi, hepimizin çok sevdiği Japon oyuncuyu getirdi. Fatih Terim çok başarılı, Dünya genelinde futbolu takip ediyor ve çok iyi Galatasaraylı. Burada bilgi Fatih Terim'de olur. Ben burada futbol ile ilgili bir şeyler söylersem yanlış olur."

"Teknik direktörü yönetim kuruluna getirirseniz o zaman sistemin cılkı çıkar"


"Galatasaray'da hiçbir insan Galatasaray'ın üzerinde olamaz. Bizler burada görev yapan kişileriz. Ben gönüllüyüm diğerleri profesyonel olarak görev yapıyor. Sözleşmeyi teknik direktör imzalamaz. Teknik direktörü yönetim kuruluna getirirseniz o zaman sistemin cılkı çıkar. Teknik direktör, teknik direktördür. Kulübü teknik kadrolar mı yönetecek? Teknik direktör oyuncuyu seçer maliyeti budur der bizde ortada kendisi ile birlikte konuşup karar veririz"


Radyospor
 
Arkadaşlar ben bir şey mi kaçırdım acaba? İlk defa şampiyon yapmış, kritik süreçte rol almış Başkan'a karşı bu kadar çok aday çıktı ve hepsi de Cengiz'e karşı çok öfkeli. Sebebi nedir?
 
Arkadaşlar ben bir şey mi kaçırdım acaba? İlk defa şampiyon yapmış, kritik süreçte rol almış Başkan'a karşı bu kadar çok aday çıktı ve hepsi de Cengiz'e karşı çok öfkeli. Sebebi nedir?
Birisine istediği makamı vermemiş, birisini zaten tahtından etti, borucu ile ilgili birşey bilmiyorum :) Ama hepsi uefa dan gelecek parayı görünce üşüştüler bence.Ceza alacağımız kesin olsaydı aday olurlarmıydı orasıda muamma.
 
Üst Alt