Ali Fatinoğlu: "Mustafa Cengiz'i ibra etmeyeceğiz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Fatinoğlu: "Mustafa Cengiz'i ibra etmeyeceğiz"


5b463080ae298b08fbf81e66.jpg

Galatasaray'ın eski başkan adaylarından Ali Fatinoğlu, sarı-kırmızılılarda gerçekleştirilecek olan Genel Kurul öncesi, "Mustafa Cengiz yönetimi yaptıklarını eleştiren 100'ün üzerinde üyeyi disipline verip, Galatasaray'dan uzaklaştırmak istedi. Ben ve ekibim ibra etmeyeceğiz." dedi.

Ali Fatinoğlu: "Mustafa Cengiz ve yönetimi Galatasaray'ı kavga ve çatışma ortamına soktu. Kendisine seçimde muhalif olan 100'den fazla üyeyi disipline verip, kulüpten atarak susturmaya çalıştı. Çaykur Rizespor Başkanı'na plaket verdiği için kendisini eleştirdiğimden dolayı beni de atmak istedi. Disiplin Kurulu'nda savunma yaparken yanıma avukat almama izin verilmedi. Toplantıda bana açık açık, 'Bir daha aday olacak mısın, olmayacak mısın?' diye soruldu."

Ali Fatinoğlu: "Çok ciddi boyutta tepki koydum. Genel Kurul üyeleri Galatasaray'ın örf ve adetlerine saygılı olmayanlara gereken cevabı verecektir. Top sahası olan ancak konut imarı izni verilen Florya'dan Galatasaray'a çok ciddi bir para gelecekti. Florya'yı geri alarak kulübü çok ciddi zarara uğrattı. Şov amaçlı ederinin çok üzerinde paralarla transferler yapıldı, sakat oyuncular alındı. Otel binası üç sene boş bırakıldı, Galatasaray Adası'nda benzer yanlışlar yapıldı. Bundan dolayı ben Ali Fatinoğlu ve ekibim ibra etmeme kararı aldık."
 
İbra etmeyip dava acilmasina gerek duymayacaksaniz bu şekil itibarsızlaştirma kimseye yarar sağlamaz. Dava acin ki gelecek yonetimler de bu emsale uygun davransin. Bunu yapmayacaksanız ibra etmeme işlerine hiç girmeyin, kimsenin kişisel ego tatmini yapma yeri değil orası.
 
Üst Alt