Ali Koç: “Arda Turan’a az bile ceza verdiler” | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Koç: “Arda Turan’a az bile ceza verdiler”


1613245652387.png

Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ederken, sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Karagümrük yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Ali Koç, “Süleyman Başkan cezası nedeniyle yoktu. Başta Serkan Hurma olmak üzere tüm yönetime çok teşekkür ediyorum, bizi çok güzel ağırladılar. Onlara da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in dün yaptığı açıklamalarla ilgili de konuşan Ali Koç, “O kadar çok konuştu ki, siz de hatırlayamıyorsunuz konuların hepsini. Koskoca adamların yalanları, iftiraları, beni ve kulübümü hedef almalarına biz ayak uyduramayız, yetişemeyiz. Müthiş bir yalan, iftira kampanyası ve algı operasyonu yapıyorlar. Yapsınlar, canları sağ olsun. Ama sanmayın ki biz bunlara cevap vermeyeceğiz. İlgili arkadaşlarımız bilgi ve belgelerle cevap verecektir. Bu zihniyet olduğu sürece Türk futbolunda ne barış ne dostluk ne de kardeşlik olur. Böyle marjinal bir ülke ligi olarak futbola devam ederiz” diye konuştu.

“AZ BİLE CEZA VERMİŞLER”

Arda Turan’a verilen ceza hakkında, “Az bile vermişler” diyen Ali Koç, yapılan açıklamalar için ise, “Ben bu işlere şu anda girmeyeceğim. Taraftarlarımız tarafından tenkit edilme pahasına da olsa çok fazla topa girmemeye çalışıyorum. Çok ağır itham ve iddialar var, bunların araştırılması lazım. Küfür mü edildi, 3 bin kişi mi geldi, localara adam mı alındı, hepsinin cevabını vereceğiz. Biz bunların cevabını misliyle vereceğiz. Hızlarını alsınlar, bitsin açıklamaları. Türk futbolunun kalitesinde yöneticilerin kalitesi ve söylemleri de çok önemli. Basında dikkat ediyorum, 'Bravo Fenerbahçe’ye, bu söylemleri hiç muhatap almıyorlar, ortamı germiyorlar' demiyorsunuz. Koskoca adamların iftiralarını araştırmanızı rica ediyorum” dedi.

CENGİZ NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, dün yaptığı açıklamada, “17 kulüp hakemler için bize birlik oldunuz. Bildiri yayınladınız, 'Hakemler de insandır, hata yapabilir' dediniz. Eyy Ali Koç, bunu sen yazdırdın. Bazı hakemler bize düzenli hata yapıyor. Ne Ulusoylar, ne işi bitirmeye çalışanlar gördük. Allah yollarını açık etsin” ifadelerini kullanmıştı.
 
Üst Alt