fenerbahçe - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
O kadar gözü kapalı ve soytarı bir kitle oluştu ki yarın öbür gün mahşerde mizan kurulsa ve şike görüntüleri bunlara izletilip neden bu bku yediniz beyler dense haşa huzurdan Allah'ı fetöcü ilan eder bu dangalaklar.

La oğlum tapeler ortada, sizin yöneticiler doğruluğunu kabul etti sonuç itibariyle. MAA'ın dedikleri ortada, CAS mevzu zaten tam rezalet. Daha neyin tatavası bu.

Ha şike süreci sonrası Fener'i ele geçirmeye çalışan siyasi güruhtan bahsetmeye afedersiniz oturma organınız yemiyor ya ben de o iki yüzlülüğünüze tiksinerek bakıyorum.
 
Feto’nun bir kumpasi oldugu ortada zaten, ayriyeten tekrar yurutulen dava beraat ile sonuclandi.

Taraftarlik duygusu yuzunden bir teror orgutunu gormezden gelecek degilim.
 
Bu kontrolünü yitirmiş zengin bebesine birisi dur demeli, her konuşmasında nefreti körükleyip sonra centilmenlikten bahsediyor. Bunun yüzünden seyirci alındığında olaylar çıkacak, belki birileri ölecek, böyle bir olay olursa en büyük sorumlusu bu şahıstır.

Daha geçen Trabzon açıkladı, gerekçeli CAS kararlarını açsın okusun bakalım ne yazıyor orada, sonra da CAS'a fetöcülükten dava açsın.
 
Bu ve bunun gibi fenerlilere sorsan 17-25 gerçek , ayakkabı kutuları ses kayıtları gerçek. E ulan bu davayı da fetöcü savcılar oluşturmadı mı ? İkisinin farkı ne ? Kanıtları elde edenlerin fetöcü olması kanıtların gerçekliğine zeval getirmez. Şike zaten CAS tescilli. Ha bu mevzu böyle patlamasa da o sezonun şikeli olduğu çok barizdi maçları izleyen biri için , bazı andavallar çabuk unutmuş o sezonu belli ki.
 
Alı Kocun dedıgınden anladıgım Galatasaray ve Fenerbahce yı ıkı kulup bırbırını destekleyerek eskısı gıbı beraber yarısalım bunun ıcın yayıncı kurulus federasyona karsı ortak olalım.ayıdan post fenerden dost olmaz
 
EZxb1LWXYAUEy-X.jpg
 
Sayın Ali Koc sözünün er'i ve bu sebeple klubumuzun ebedi dostu olduğunu bize hep belli etmiştir. En buyuk ornegi mesela MHY isimli şahsı bize gelmesini engellemistir.
 
Ulan bu fetö olmasa bu insanlar ne yapacakmış çok merak ediyorum zora düşen fetöcü damgasını yapıştırıyor millete ne güzel dünya onu dersen fetöcü bunu yaparsan fetöcü
Öyle maalesef. Ben demiştim bunu önceden. Bunu (Fenerbahçe şikeci diyen herkes şikecidir) diyecekleri belliydi son davadan sonra. FETÖ Allah'ın belası bir örgüt zaten o konuda bir şey demeye bile gerek yok ama herkese FETÖ'cü damgası vurmak hoş değil.
 
Üst Alt