Ali Koç: "İnşallah yabancı kuralı hatasından dönülür" - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Koç: "İnşallah yabancı kuralı hatasından dönülür"


f36.jpg
 
Ben böyle bir ülke görmedim 1 ay önce başka konusan kişiler 1 ay sonra başka konuşup birde eski konuştuğu gibi konuşanlara kızıyor lanetliyor.Bu arada yabancı kuralını hiç bir takım istedi diye olmadi Cumhurbaşkanı istedi diye oldu .Hiç ağlamasın kimse boşa cumhurbaşkanı istesin tekrar full yabancı olur bu ülke böyle yönetiliyor kimsenin görüşü flan umrunda değil
Tabii dini imani para oldukları için parayı kesince eski haline döner, döner ve der ki kim çıkardıysa fetöcudur bu kuralı derhal eski haline alın ve sonunda Kahraman belli.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
heh şöyle yola gel. aklı başına geç geldi
Aklının başına geldiğini filan düşünmüyorum
Danışıklı dövüş gibi geldi bana.

Aklı başına gelen insan bu kadar yerli çöp peşinden koşar mı?


__________________________________
Terim'in hayali;

-----------Volkan babacan---------------
Omar-------Semih----kaan----caner
Arda---M.Ekici----Emre Ç--Emre K.
-------------Oğulcan--falcao---------

Yardımcı Hoca: Selçuk

al sana VİZYON
al sana DİP NOKTA
al sana EVLAT
al sana OYUNDAN ZEVK
al sana GAZ...!!
 
Bu yali oglani bize gore yabanci siniri istiyordu. Bizle yarisirsa avantajli olacagini dusunuyordu. Peki Ts ile yarisirsa kim avantajli olur? Ne fb'nin, ne bizim isimize gelir. En fazla Ts'nin isine gelecegini gorebildiyse eger vazgecmistir.
 
Keramet bunun babası ile dedesinde imiş belli ki gözümüzde fazla büyütmüşüz. 2 koyun ver güdemez bu eleman. Dua etsin öyle bir ailenin ferdi olarak dünyaya gelmiş yoksa sürünürmüş.

Bu arada Ahmet Arif'im yine yargı dağıtıyor sağ olsun gözümden kaçmadı ;D
 
Üst Alt