Ali Koç: "Maçlar bu şekilde yönetildiği takdirde Fenerbahçe'nin önünü açık görüyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Koç: "Maçlar bu şekilde yönetildiği takdirde Fenerbahçe'nin önünü açık görüyorum"


1577041839217.png

Ali Koç: "Ersun hocanın açıklamalarını şimdi duydum. Bazı kanallarda bazı iddialar ortaya atılmış hocamızla Emre'nin kavga ettiği yönünde. Hafta içi yapacağım dediği açıklama istifa açıklaması." (Gülerek)

Koç: "Ne futbolda, ne basketbolda, çok uğraşılıyor ama bir türlü karıştıramıyorsunuz bizi. Şunu bilin, iki branşta da mütemadiyen üretilen ve yanlış kaynaklardan oluşturulan, pek çoğu hayal ürünü olan her iddiaya cevap veremeyiz. İşler kötü gidince sağ olsun iddialar çoğalıyor."

Koç: "Söz konusu Fenerbahçe'yse çok daha derin komplo teorileri yazılıyor. Sosyal medyaya baksan bir türlü, ana akım medyaya baksan bir türlü. Biz bunların hepsine cevap veremeyiz."

Koç: "Obradovic'le ilgili birçok spekülasyon yapıldı, onlar bitti. Bugün Ersun Hoca istifa etti diyorsunuz, Ersun Hoca'yla Kaptan kavga etti diyorsunuz... Bazı kanallar, bazı kişiler bu üretim konusunda çok başarılılar."

Koç: "Bir yığın problemle uğraşıyoruz, başta finansal problemler olmak üzere. İyi şeyler yapmaya çalışırken bunlar ortaya çıkıyor. Dün gece bir TV programında gördüm, utandım. O kişiler adına mı utanayım, Türk futbolu adına mı utanayım bilemedim."

Koç: "Biz bir açıklama yaptık hafta içinde. Orada %40'a artırımla ilgili hiçbir alakamız olmadığını söyledik. Türk futbolu açısından ileriki yıllarda sorun yaşatabilecek her türlü sıkıntıyı, bunları aşabilmek için önerileri dile getirdik. Ama bunları konuşan yok."

Koç: "TFF'ye sesleniyorum, Fenerbahçe'nin sizden böyle bir talebi oldu mu? Çıkın açıklayın. Ya da bu konu hakkında bir talebi olan biri oldu mu? Bu limit artırılması için görüşme yaptığınız kulüpler varsa, bu taleplerinden vazgeçmiş olsalar dahi bunu da açıklayın."

Koç: "Derbi sonrası keyifli olmamız gerekiyorken Fenerbahçe'yi karıştırmaya çalışıyorsunuz. Her şeyi anlık değerlendirmek çok garip. Ersun Hoca'yı tebrik ederim buna rağmen çalışabildi. Biz arkadan dolap çevirmiyoruz. Ne olursa açık açık söylüyoruz."

Koç: "Galibiyeti en azından benim kursağımda bırakan şey, tribündeki küfür olayı. Bir dakika olsun bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza en son laf edecek başkan muhtemelen ben olmalıyım. Onlar olmasa bu sıkıntılı sürece dayanamazdık."

Koç: "Maçlar bu şekilde yönetildiği takdirde Fenerbahçe'nin önünü açık görüyorum"

Koç: "Gelelim Zorlu'daki toplantıya. Hakemlerle ilgili bazı rahatsızlıkları belirtmek için federasyonla iletişime geçtik. Riva'da olacaktı zaman yoktu Zorlu'da oldu. Gizli saklı yok"

Koç: "20 lira SMS'le para topladığımız günlerde küfürden ceza yiyeceğiz. Mahçup oldum"
 
yani bjknin penaltisi verilmedi

FB Başkanı: "Zorlu Center'da Nihat Özdemir ve Zekeriya Alp ile hakemler için toplantı yaptık, hakemlerden duyduğumuz rahatsızlığı dile getirdik.”


baslik bu olmali
 
Oha açık açık söylüyorda bu ülke iyice çığırından çıktı çalan çaldığınıda pişkinlikle söylüyor artık yok böyle şerefsizlik biz neden sessiz duruyoruz ?
 
yahu yalı cocuguna niye kızıyor adam herşeyi aleni yapıyor peki bizim basımızda kim var hani nerde baskan nerde yönetim

aylardır hakkımızı savunacak ne baskan ne yönetici var hoca ceza alıyor 2 gun sonra konusuyorlar

adamlar kibarlıkla iş yürümeyecegini biliyorlar bize futbolcudan hocadan önce yönetim lazım bu kulüp şu an net olarak sahipsiz başkanıda yok yönetimide

hani nerde o magirüscü 58 tane dişini gösterse ya
 
Hahaa adam saklamiyor ki acik acik soyluyor iste
Bize uyduruk penalti verip rakibin penaltisini calmazlarsa onumuz acik diyor
Hakemlerden sikayetciydik federasyonla bulustuk konustuk diyor
Artik saklamakta da beis gormuyorlar acik acik hepinizin hakkini yiyoruz gizli sakli yok diyorlar

Boyle bir skandala tum kuluplerin aciklama yapip ligi ve federasyonu protesto etmeleri gerekir

bir de fener 2 takimi cikarsinlar butun ligi kendi aralarinda oynasinlar bence
 
Üst Alt