🍍 ali koç - Sayfa 37 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
fener kaç oyuncu yetiştirmiş alt yapıdan, sistemde sorun varsa bu senin kulübünün sorunudur.
mevcut sistemde oyuncu yetiştirmiyorsa kulübünün sistemine bak ve orayı değiştir, neden 100 yıldır oyuncu yetiştiremiyor bu kulüp onu araştır

siz hatayı hep başka yerde aradığınız için kaybettiniz ve loser oldunuz. Bu kafayla bu kulübün burnu boktan çıkmaz. Korkarım beşiktaş gelecek yıllarda feneri geçip 2. büyük olacak. Bunların gittiği yol yol değil. Açıkçası bjkyı 2. büyük olarak görmektense feneri görmek isterdim ama onların da ahı gitmiş vahı kalmış. bi 30 sene kendine gelemezler
 
adamların bütün derdi biziz. hangi başkan gelirse gelsin Galatasaray aşağı Galatasaray yukarı. ne kadar uğraşırsanız uğraşın boş güzel kardeşim, bizimle uğraşan iflah olmuyor, geçmiş zamana bakmanız yeterli. sizin borunuz 50 sene önce ötüyordu artık kabullenin Galatasaray'ın gerisinde kaldığınızı...
 
Haftalar önce söylemiştim.. bu adamın Galatasaray düşmanlığı Aziz’den kat kat daha fazla diye..
Üstelik rezilliğini örtbas edip angutların tepkisini azaltmak için Galatasaray’ın şampiyonluğunu engellemek zorunda..
O yüzden para pul, ne varsa döküp operasyon çekmeye çalışacaktır..
Asıl soru şu: Bu operasyona izin vermeyecek bir yönetim var mı bizde?
 
Yabancı sınırı var yerli sınırı yok.İstersen 28 Türk oyuncu oynat.Avrupa Liglerinde yabancı sınırı olan üst düzey bi lig var mı?
 
Bunlar daha başlangıç, başarısız oldukça bize bok atıp kendini kurtarmaya çalışacak.

Biz bu tür gündemler yaratmayız deyip sürekli rakiplerden, hakemlerden bahsediyor, tutarsız bir herif, doğduğu aile farklı olsa muhtemelen hiç bir şey olamazdı.

Herkes Ali Koc gelecek diye korkuyordu ama bence hep yanlis adama odaklandilar sirf ülkenin en zengin ailelerinden birinin ferdi oldugu icin bosuna gereksiz bir ivme yakalattilar bu adama.

Bunlari ileri tasiyacak asil adam bence Saadettin Saran olurdu.
 
Yaptığı şey kurduğu berbat takım ve sonucları konusturmamak için algi operasyonu yapmak bırakın bu vasifsizlikla fener den yıllarda birsey olmaz azizi mumla ararlar ne kurduğu takım takıma benziyor ne transferleri ne yönetim tarzı fener böyle giderse siradanlasicak iyice hatta yeni stadların da yapılmasıyla bjk geçti bile bunları zaten son 4 yıla bakin 2 bizim sampiyonlugumuz var 2 bjk birde başakşehir cıktı şimdi fener o 4. Yıldızı takamaz
 
Bunlar daha başlangıç, başarısız oldukça bize bok atıp kendini kurtarmaya çalışacak.

Biz bu tür gündemler yaratmayız deyip sürekli rakiplerden, hakemlerden bahsediyor, tutarsız bir herif, doğduğu aile farklı olsa muhtemelen hiç bir şey olamazdı.

Haklısın ama bu durum sadece Ali Koç'a özel bir durum değil. Bizim milletin ortak özelliğidir. Başarısızlığımıza sebep bulmada ya da o başarısızlığı yansıtmada üstümüze yok!
 
Ali koçun ,mustafa cengizi arayıp başkanım ben size biraz sallıcam mal taraftarımızın gazını almak için dediğini düşünüyorum.
 
Üst Alt