Ali Palabıyık İçin Tarihi Karar! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Palabıyık İçin Tarihi Karar!


1645824_1bba554ee76f3250d9e63f799d87f84d_640x640.jpg


Derbi Hakemi Ali Palabıyık Yandı! Artık 1. Lig Maçlarını Yönetecek

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hakemi Ali Palabıyık'ın gözlemci raporu düşük geldi. 36 yaşındaki hakem, 6 hafta dinlendirildikten sonra 1. Lig maçlarını yönetecek.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında tartışmalı bir yönetim sergileyen Ali Palabıyık, Merkez Hakem Kurulu kararı doğrultusunda sahalardan uzun süre uzak kalacak. Habertürk'ün iddiasına göre, Palabıyık'ın en az 6 hafta dinlendirileceği bildirildi. Büyük tepki toplayan Palabıyık'ın bu sezon sonuna kadar Beşiktaş'ın hiçbir maçında düdük çalamayacağı vurgulandı. Ayrıca derbi maçları için de kara listeye alındığı ifade edildi.

FIFA KOKARTI TEHLİKEYE GİRDİ
Karşılaşmanın gözlemcisi Hamza Işın, Futbol Federasyonu'na gönderdiği raporda Ali Palabıyık'ı ağır şekilde eleştirdi. Işın, Palabıyık ve ekibinin maçın kaderini belirlediğini raporunda belirtti. Palabıyık'ın halen taşımakta olduğu FIFA kokartının da tehlikeye girdiği kaydedildi.
Gözlemci Hamza Işın'ın, Palabıyık'a not olarak 7.8 verdiği öğrenildi. Bu düşük not çerçevesinde Palabıyık ve arkadaşları gözden çıkartıldı. Ayrıca Negredo'nun golü öncesi hatalı bayrak kaldıran yardımcı hakemlerden Cem Satman'ın da en az 6 hafta dinlendirileceği kaydedildi.

1. LİGE DÜŞTÜ

Palabıyık ve Satman'ın 6 hafta dinlendikten sonra göreve TFF 1. Lig maçları ile döneceği ifade edildi. Gözlemci Işın, karşılaşmada yapılan hakem hatalarını raporunda ayrıntılı bir şekilde belirtti. Bu doğrultuda Cenk Tosun'a yapılan hareketin penaltı olduğu raporda yer aldı.

"KARTLARDA HATASI VAR"
Ayrıca Negredo için kalkan bayrakta Cem Satman'ın hatasına Palabıyık'ın ortak olduğu belirtildi. Hakem Palabıyık'ın sarı ve kırmızı kart uygulamalarında da çok sayıda hata yaptığı raporda vurgulandı.

Haberler.com
 
yaziklar olsun boyle ulkeye, 10 numara mac yonetti adam, sirf tinerci medya baskisiyla karalayip, sildiler.

Firat aydinus 10 kat rezil mac yonetti mesela

edit : Ayrica kac tane hakem gorulmus kadikoy'de fener'e cat diye kirmizi cikaran, cucu olsa neto kesinlikle atilmazdi ornek vermek gerekirse
 
Son düzenleme:
Bir mendil gibi sümük icin kullanildi ve cöpe atildi
Bir kac kirmizi daha gösterip macin tatil edilmesini saglayip efsane olsaydin bari.
 
Yardimcilari ile birlikte bir daha mac vermesinler bu sene. Net golü + penaltiyi vermeyip Besiktas'in galibiyetini resmen gasp ettiler milyonlarin gözü önünde.
 
Adamın kariyeri fenere çaktığı 4 kırmızıyla başladı. Geçen seneki fb bjk kupa maçı bu seneki derbi maçı. Her maçında olay var. Ama ben yine de eyyam yapmayan nadir hakemlerden olduğunu düşünüyorum. Cüneyt gibi sinsiler olacağına bunun gibi dürüst ama hata yapabilen hakemleri tercih ederim.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Cesur hakem sevilmez bizde,eyyamcı olacan bak mete abinden örnek al

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çifte standarttan nefret ediyorum,nefret. Geçen sene Bjk-Bursa ilk maçında Marcelo, ikinci maçında ise Q7 atılmadı. Ts maçında yine Q7 atılmadı. Ancak en ufak yangın kopmadı.

10 kişi de kalsa yine yenerdi denildi. Ancak tek hatası süzülmesi zor olan penaltıyı vermemek olan hakem için "idam sehpası" hazırlandı. Objektif olmak gerekirse hakem adına baya üzülüyorum.
 
yaziklar olsun boyle ulkeye, 10 numara mac yonetti adam, sirf tinerci medya baskisiyla karalayip, sildiler.

Firat aydinus 10 kat rezil mac yonetti mesela

edit : Ayrica kac tane hakem gorulmus kadikoy'de fener'e cat diye kirmizi cikaran, cucu olsa neto kesinlikle atilmazdi ornek vermek gerekirse
Neresi güzel maç yönetti komik olmayın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt