Ali Palabıyık'a Büyük Tepki! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Palabıyık'a Büyük Tepki!


ali-palabiyik-a-buyuk-tepki-8693934.Jpeg


Galatasaray, Antalya’da kazandı ama hakem Ali Palabıyık’a olan öfke bitmiyor.


Galatasaray, Antalya’da kazandı ama hakem Ali Palabıyık’a olan öfke bitmiyor. Sarı-kırmızılıların yediği ilk golde Chedjou’ya yapılan faulü görmeyen Palabıyık’a tepki gösteren sarı-kırmızılılar, ligin ikinci yarısıyla beraber sürekli aleyhlerine hatalar yapıldığını savundular.

Galatasaray’ın hedefinde ise özellikle iki genç hakem var: Ali Palabıyık ve Mete Kalkavan... Sarı-kırmızılılar bu iki hakemin maçlarında sürekli hatalar yaptığını belirttiler.

Tudor’a tedbirli sevk


Antalyaspor deplasmanında 34. dakikada tribüne gönderilen Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. TFF Hukuk Müşavirliği tarafından sevki yapılan Tudor’un durumunun yarınki PFDK toplantısında görüşülmesi bekleniyor. Hırvat teknik adamın sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle bir maç ceza alabileceği dile getirildi.


Sarı-kırmızılılarda Tudor dışında Disiplin Kurulu’na verilen diğer isim de Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu oldu. Sarı-kırmızılı idarecinin Beyaz TV’de yaptığı konuşmayı sportmenliğe aykırı açıklama olarak değerlendiren müşavirlik, Nazifoğlu’nu da PFDK’ya gönderdi. Sarı-kırmızılı kulüp de “Saha olayları” nedeniyle disiplinlik oldu.


Artık Ergün konuşacak


Galatasaray’da Antalyaspor maçından sonra kameraların karşısına Levent Nazifoğlu’nun yerine Cenk Ergün geçmiş ve bu durum kafa karıştırmıştı.

Hatta Nazifoğlu’yla ilgili sıkıntı olabileceği de iddia ediliyordu. Ancak bu operasyonun arkasında Nazifoğlu’nun son dönemde yıpranması yatıyor. Bundan sonraki süreçte de yine Cenk Ergün’ün önemli konularla ilgili basına bilgilendirmelerde bulunacağı ve daha fazla ön planda olacağı belirtildi. Nazifoğlu’nun da destek verdiği bu kararı yönetim uygulamaya soktu.

Bruma, Mali Kongre sonrası


Galatasaray Yönetimi, Bruma ile sözleşme uzatmayı Mali Genel Kurul sonrasına bıraktı. Portekizli futbolcuyla 5 yıllık sözleşme yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar, bu ücret artışını 2017 mali tablosuna yansıtmamak için böyle bir düşünce içerisine girdi. Bruma ile yapılacak yeni sözleşme ile Galatasaray’ın ödeme tablosu yaklaşık 15 milyon euro civarında artmış olacak.


Aslan’da izin günü


Dört hafta sonra 3 puanı bir arada gören Galatasaray, dünü rejenerasyon çalışmasıyla geçirdi. Antalya karşısında görev alanlar yenilenme yaparken, diğerleri ise teknik direktör Tudor’un direktiflerini uyguladı. Sarı-kırmızılılar bugün izin yapacak ve Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yarınki antrenmanla devam edecek

Skorer
 
Üst Alt