Ali Palabıyık'a Maç Yok | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Palabıyık'a Maç Yok


2 veya 3 hafta dinlendirirler.Firat,Huseyin ve Halis de 3 hafta civari mac alamamisti ama Umit Ozturk 7 haftadir mac alamiyor.Arada 2 kupa maci falan da oldu.
 
Bu ve bunun gibi 2-3 hakem daha var zerre yeteneğe veya hakemlik vasfına sahip olmamalarına rağmen kritik maçlarda görevler alıyorlar. Ali Palabıyık gibiler bitmez bu gitse başkasını bulacaklardır. Bu adam tetikçi, buna işi vereni bulup hesap sormak lazım. Federasyon içerisinde veya dışarıda müsabakalara ayar çeken kişileri tespit edecek bir operasyona ihtiyaç var.
 
gocek palabıyık fırat halis bunlar bu sezon bize karşı bariz silah çekmiş tetikçilerdi.Bir sezonda bir takım aleyhine hakemliğini yakacak kadar fahis hatayi 1 hakem bilemedin 2 hakem yapar.Bu sayının tek açıklaması var bariz bir şekilde emir almışlar ve rahat rahat dograyabiliyorlar...Ama unutmamak lazım Galatasaray ağır taştır altında kalırsınız !!!
 
İlk verileceği maç başak maçı olacak.
Yazın bunu bir yere sırf bize mesaj olsun diye

___________________________
Bizi daha fazla rezil etmeden hemen İSTİFA!
 
Bunu başak maçına vermeye tıpaları yemez.Ha versede bu karakter yoksunu şerefsiz korkusundan 3 penaltı çalar lehimize o ayrı.
 
Üst Alt